Există câteva semne care confirmă dacă o persoană este sau nu dependentă de sex. Dacă le recunoşti şi la tine,nu mai amâna vizita la specialist.

Te simţi frecvent neputincios

Nu te mai poţi gândi la nimic altceva în afară de actul amoros? Ba mai mult,gândurile despre diferite tipuri de scene în care întreţii relaţii intime îţi apar în minte,chiar dacă nu vrei să te gândeşti la ele? Asta poate însemna că eşti obsedat de sex,făcându-te să te simţi fără nicio putere în faţa imaginilor care-ţi tot vin în minte.

Citeşte şi:TEST:Ce fel de cuplu sunteţi?

Relaţia în care te afli îţi dă viaţa peste cap

Când eşti într-o relaţie serioasă,relaţiile intime fac parte din farmecul vieţii de cuplu. Cu alte cuvinte,angajamentul înseamnă şi relaţii fizice. Dacă crezi că doar la asta se reduce viaţa de cuplu,ar fi bine să te mai gândeşti.

Masturbarea este singurul lucru la care te gândeşti

Din momentul în care te trezeşti,până când faci un duş seara,înainte să adormi,nu te poţi abţine să nu te atingi în zonele intime. Toate acestea pot fi şi atingeri involuntare,deoarece gândurile despre masturbare nu-ţi dau deloc pace.

Citeşte şi:Tot ce trebuie să ştii despre masturbarea feminină

Îţi place să experimentezi tot felul de lucruri în pat

Pentru a obţine plăcerea de moment,te-ai gândit să implici şi alte persoane în actul sexual. Acest lucru ar putea fi periculos,din pricina bolilor cu transmitere sexuală. Prin urmare,gândeşte-te de două ori înainte de a-ţi pune ideile în aplicare!