Se poate întâmpla ca la un moment dat,din cauza rutinei sau a stresului,partanerul să nu se mai bucure deexperienţele voastre sexualeca la început. Asta nu trebuie să te descurajeze! Din contra! Cu cât identifici din vreme semnele că el nu e fericit de experienţa voastră sexuală,cu atât sunt mai multe şanse ca aceste probleme să fie de domeniul trecutului.

 

Respiră cu regularitate

 

„Dacă el abia respiră,înseamnă că este satisfăcut din punct de vedere sexual“,spune Darcy Luadzers,sexolog. Totodată,vezi dacă după actul sexual el îşi curbează picioarele sau degetele de la picioare,îşi arcuieşte spatele şi îşi mişcă pelvisul ritmic. Toate acestea arată că partenerul a fost mulţumit de prestaţia ta.

 

Exagerează cu expresiile şi complimentele

 

Dacă în timpul actului sexual te invadează cu numeroase complimente şi descrieri amănunţite ale senzaţiilor pe care le trăieşte,este posibil ca partenerul să te mintă.  În cazul în care discursul lui se încheie pe alocuri,înseamnă că el este prins în senzaţiile pe care le resimte şi că este mulţumit de partida care tocmai s-a încheiat.

 

Stă pe telefon imediat după sex

 

Când un bărbat este satisfăcutdin punct de vedere sexual,va aştepta cu nerăbdare contactul cu tine prin mângâieri,vorbe sau chiar va mai dori încă o rundă de sex. Când el este nemulţumit,se va implica în alte activităţi,cum este statul pe telefonul mobil.

 

Te laudă prea mult

 

Propoziţiile pozitive,precum,„ a fost grozav“,te-ar putea duce cu gândul la faptul că partenerul a fost satisfăcut de partida de amor,dar rezumatul întregii acţiuni într-o singură propoziţie înseamnă că el vrea mai mult şi nu-ţi va spune asta. Dar,nu te descuraja! Pur şi simplu,rupe tăcerea cu umor sexy. Un bărbat care nu s-a exitat suficient prima dată,poate deveni foarte sexual atunci când este încurajat de parteneră,spun sexologii.