Energia negativă este o forţă nevăzută care ne poate face viaţa mai grea. În alţi termeni, energia negativă este, de asemenea, numită ”depresie” sau ”ochi răi”. Dar cum ne putem da seama dacă suntem înconjuraţi de energie negativă? Există câteva dintre cele mai simple trucuri prin care putem afla dacă suntem înconjuraţi de energie negativă, şi anume:

Situaţie financiară precară

Acesta este unul dintre primele semne de negativitate din jurul nostru. Se spune că dacă întâmpinăm dificultăţi financiare sau în cazul în care nu mai reuşim să ne plătim facturile, atunci problema poate fi rezolvată numai de noi.

Senzaţie de oboseală constantă

Dacă ne simţim obosite sau epuizate tot timpul şi suntem iritaţi, atunci este un semn. În plus, te poţi simţi obosită chiar şi atunci când te odihneşti suficient de mult.

Stres

Dacă ne simţim stresate sau suntem în imposibilitatea de a face faţă activităţilor de zi cu zi, atunci ceva este în neregulă. Acest lucru trebuie rezolvat, deoarece putem fi înconjuraţi de energie negativă.

Sistem imunitar slăbit

Semnele unui sistem imunitar scăzut, însoţite de stres, cresc riscul de infecţii. S-ar putea să fim predispuşi la infecţii mai mult decât în mod normal şi dacă începem să ne îmbolnăvim mai des decât înainte, este un semn sigur de negativitate.

Comunicarea devine de neînţeles

Când ne dăm seama că comunicarea este afectată fără niciun motiv şi oamenii din jur par să nu înţeleagă ce încercăm să transmitem şi dacă simţim că nici noi nu îi înţelegem pe ceilalţi, atunci este o problemă.

Apariţia tulburărilor de somn

Apar visele şi coşmarurile ciudate. În afară de asta, chiar şi subconştientul încearcă să ne avertizeze că ceva nu este în regulă, care poate fi un semn!

Pierderea lucrurilor importante

Dacă pierdem cheile, banii, portofelele, hainele etc. şi dacă nu le mai găsim, chiar dacă de cele mai multe ori sunt în casă şi sunt destul de vizibile, acestea sunt semne ale negativităţii care ne înconjoară.

Credit foto: www.boldsky.com