Poate crezi că relaţia ta este una sigură,iar partenerul tău este unul în care poţi avea deplină încredere,însă dacă are momente când parcă nu este cel pe care l-ai cunoscut,ar trebui să-ţi dea puţin de gândit.

Te învăţăm cum poţi citi printre rânduri şi cum te poţi pregăti pentru ceea ce se cheamă o despărţirepe cale amiabilă. Sau,de ce nu,pentru o despărţire-fulger din partea ta.

Anulează întâlnirile

Acum,nu-ţi spunem că dacă a intervenit ceva şi nu vă mai puteţi întâlni sau că s-a răzgândit în legătură cu o întâlnire,e cazul să te îngrijorezi.

Nu,însă trebuie să fii atentă când acest lucru devine obişnuinţă. Când planifici o întâlnire cu mult timp înainte,n-ar trebui ca partenerul tău să se scuze că nu mai poate ajunge,pentru că are mult de lucru.

Vrea să ieşiţi împreună doar cu prietenii alături

Să ieşiţi în oraş cu prietenii poate fi de bun augur pentru relaţie. Însă când iubitul tău nu mai vrea să vă faceţi planuri pentru ieşiri doar în doi,pur şi simplu găseşte tot felul de scuze de ceva timp,atunci ia în considerare că nu-i mai face plăcere să fiţi văzuţi împreuă.

Îţi cere să te vezi mai mult cu prietenele

Paradoxal,când intră într-o relaţie,atât femeile cât şi bărbaţii răresc momentele petrecute alături de prieteni.

Când iubitul tău pozeză în iubitul care ţine la spaţiul tău şi la nevoia de a socializa,cerându-ţi să petreci mai mult timp cu prietenele,s-ar putea să fie ceva dubios la mijloc.

Devine irascibil când vreţi să faceţi dragoste

Un indiciu important că vrea să vă despărţiţi este că nu-i mai surâde ideea să faceţi dragoste.

Dacă atunci când vrei să vă apropiaţi mai mult iubitul tău se plânge de dureri de cap sau de oboseală,iar tu eşti mereu neînţelegătoare şi chiar ajungi să-l enervezi cu treburile astea,ai grijă că despărţireaeste foarte aproape.

Fii tu cea care îi dai papucii! Nu-i lăsa această satisfacţie!