Este stabil din punct de vedere financiar

Specialiştii spun că odată ce partenerul de viaţă are un loc de muncă stabil şi bun,începe să se gândească  la copii. Aducerea pe lume a unui copil este o afacere costisitoare şi înainte de o planifica asiguraţi-vă că sunteţi capabili să susţineţi financiar toate cheltuielile.

Foloseşte des expresia „atunci când vom avea copii“

Dacă el foloseşte această expresie de multe ori înseamnă că este pregătit să aveţi o familie. Un bărbat care nu vrea să fie tată nu va menţiona nimic despre copii.


Citeşte şi:

Infertilitatea poate fi tratată

Când alţi părinţi îşi laudă excesiv copiii


Are un plan în minte

Dacă partenerul tău îţi spune frecvent că vrea să cumpere o casă mai mare sau să investească într-o maşină bună,înainte de a avea un copil,înseamnă că este interesat ca viitorul copil să aibă toate condiţiile.

Vorbeşte cu părinţii lui despre când vor fi bunicii

Observă ce spune atunci când discută cu părinţii lui. Un bărbat care nu este pregătit să-şi întemeieze o familie nu va vorbi despre copii şi nici nu le va spune părinţilor săi despre cum va fi când vor deveni bunici.

Se oferă de multe ori să aibă grijă de nepoţii săi

A început să practice abilitatea de a manipula copiii deja? Când doreşte să aibă grijă de copiii celor din familie vrea să vadă cum este să stea mai mult timp în preajma lor. Specialiştii spun că acesta este un semn clar că se gândeşte la familia sa.