Nu ţi-ai mai schimbat coafura de ani de zile

Tu ai evoluat odată cu trecerea anilor şi la fel şi stilul tău. Cumva însă,părul tău arată la fel ca acum 10 ani... Ce spui? Nu faci ceva în privinţa asta? Începe prin a răsfoi reviste de modă sau de profil,decupează imagini care-ţi plac şi apoi vorbeşte cu coafeza ta,dacă ţi s-ar potrivi sau nu.

Teface să arăţi mai în vârstă decât eşti

Chiar dacă nu te deranjează firele albe de păr,acestea devin de la an la an mult mai vizibile,făcându-te să pari altcineva. Ia în considerare o schimbare de culoare sau scurtează lungimea părului,pentru a obţine un look şic.

Părul tăunu are volum

Din cauza mediului poluat în care trăim,părul are de suferit şi pentru că nu ai timpul necesar îngrijirii lui,ca la carte,acesta se deteriorează treptat,îşi pierde din strălucire şi din volum.

Când simţi că părul tău este mai „plat” ca niciodată,gândeşte-te că este vremea unei schimbări. O tunsoare în straturi,va păstra lungimea,dar va da viaţă şi energie părului tău,şi implicit,volum.

Te-ai plictisitde coafura ta actuală

În momentul în care simţi că te-ai săturat de aspectul actual,nici nu ar trebui să mai stai pe gânduri. Vorbeşte cu prietenele tale,uită-te pe poze mai vechi unde erai tunsă altfel,mergi la salon şi uită-te pe tendinţele din cataloagele de specialitate.

Nu te abţine să încerci ceva îndrăzneţ,s-ar putea să-ţi schimbe complet viaţa sau felul în care vezi lucrurile!