Iată câteva semne care te vor convinge că el nu este bărbatul potrivit pentru tine.

Nu poate accepta faptul că ai un trecut

Fiecare persoană are un trecut.Dacă prietenul tău este supărat pentru faptul că ai avut alte relaţii,în afara el,atunci nu este tipul potrivit pentru tine.Ultimul lucru pe care îl doreşti este să te simţi vinovată detrecutul tău.Acesta nu ar trebui să fie o unealtă pe care iubitul tău să o folosească împotriva ta.Dacă o face,e timpul să acţionezi.

Este egoist în pat

Dacă bărbatul cu care te întâlneşti este egoist în pat,trebuie să te ocupi imediat de rezolvarea acestei situaţii.El ar trebui să fie la fel de preocupat de plăcerea ta,cât este de a lui. Dacă îl laşi să fie egoist mereu,nu vei putea schimba cu uşurinţă situaţia.

Se supără atunci când îţi arăţi emoţiile

Este adevărat faptul că bărbaţilor nu le plac femeile care plâng.Ei se simt inconfortabil şi nu ştiu cum să facă femeile să se simtă mai bine.Acest lucru nu se compară cu bărbaţii care se supără atunci când o femeie plânge.În cazul în care prietenul tău se supără pentru că-ţi exteriorizezi sentimentele,înseamnă nu te întâlneşti cu bărbatul potrivit.Cu toţii avem sentimenteşi emoţii pe care simţim nevoia să le exprimăm în mod liber.Dacă rămâi lângă un astfel de bărbat,în curând va pune stăpânire pe emoţiile tale şi nu îţi va face niciun bine.

Este vulgar şi brutal

Unii oameni spun că a fi vulgar în public este inacceptabil. Acelaşi lucru,însă este valabil şi în viaţa privată.Dacă prietenul tău este nepoliticos cu tine în particular,acest lucru este un motiv de îngrijorare,mai ales în cazul în care ţi-ai exprimat părerile şi el nu încetează.În cazul în care el se poate controla în public,poate face acest lucru şi atunci când sunteţi singuri.

Întâlnirile reprezintă o perioadă a relaţiei care te determină să vezi cine merită timpul tău,şi cine nu.Nimeni nu este perfect,dar dacă partenerul tău acţionează într-un mod care te deranjează,cea mai bună idee este să ieşi din relaţia respectivă.


Citeşte şi:

10 semne evidente că te place

Întrebarile unei relaţii de durată