Notă:Aceste semne sunt prezise după Scripturi,şi nu sunt în legătură cu nicio experienţă personală.

Iată care sunt semnele care prezic moartea şi de ce este important să ştii despre ele:

Steaua polară

Potrivit acestor Scripturi,se spune că o persoană care nu poate vedea Steaua polară va muri în spaţiu în acel an.

Citeşte şi:Superstiţii din întreaga lume

Imaginea distorsionată a soarelui

În Scripturi se spun că,în cazul în care o persoanăvede o imagine distorsionată a soarelui,atunci moartea ar putea fi aproape de colţ,aşa că acea persoană va muri în termen de 11 luni.

Urma piciorului pe nisip

Se spune că,dacă amprenta piciorului unei persoane este incompletă pe nisip,atunci există şanse ca ea să moară în termen de 7 luni.

Vulturul sau cioara

Se spune că,în cazul în care un vultur sau o cioară stă pe capul unei persoane,atunci acesta este un semn sigur de durere. Moarteapersoanei este aşteptată în următoarele 6 luni.

 Umbra ta distorsionată  

Conform Puranas,se spune că,dacă o persoană îşi vede umbra distorsionată sau că este înconjurată de un nor de praf,atunci aceasta nu va mai trăi mai mult de 4-5 luni.

Fulger fără ploaie

În cazul în care o persoană vede fulgere fără ploaie sau nori în jurul ei,aceste lucruri indică faptul că persoana ar mai avea numai 2-3 luni de trăit,potrivit scripturilor.

Citeşte şi:Cum îţi salvează viaţa premoniţiile

 Picioare uscate după duş  

În cazul în care picioarele unei persoane se usucă în câteva secunde după ce a făcut duş,atunci există şanse ca aceasta să moară în următoarele 10 de zile!

Lumânarea care s-a stins

Se spune că,dacă o lumânare s-a stins dar încă persistă mirosul de ardere,atunci cel care-l simte va avea o durată scurtă de viaţă.

Sursă+credit foto:boldsky.com