Îţi e familiar

Atunci când întreţii relaţii intime cu ex-ul,nu ai de ce să te mai simţi complexată,el te cunoaşte exact aşa cum eşti şi nu te judecă. De altfel,nu mai pierdeţi timp cu tatonări sau cu încercări de a descoperi ce vă place şi cevă deranjează.  Şi nici nu te vei speria când vei auzi de fanteziile lui ciudate.  A fi lângă cineva cald,familiar,este atrăgător.

Ambii sunteţi disponibili

Acum,că sunteţi despărţiţi,nu mai are motive să te mintă. dacă aţi stabilit să vă întâlniţi să faceţi sex,înseamnă că amândoi sunteţi disponibili. Apoi,nu este atât de uşor să găseşti pe gineva dispus să se culce cu tine,la orice oră,cu excepţia cazului în care eşti un sex model. Totuşi,protejează-te:Dacă nu ai chef de el,nu îi răspunde la orice oră din zi şi din noapte. Acesta este farmecul atunci când ieşi cu fostul,că nu mai trebuie să îi faci pe plac necondiţionat.

Poţi renunţa oricând

Poţi oricând renunţa la relaţiile intime cu ele,în cazul în care ai găsit pe altcineva. Şi nu te vei mai teme că îi răneşti sentimentele,doar nu mai sunteţi împreună de mult.

Poţi redescoperi marea iubire

Nu îţi face prea mari speranţe,dar,uneori,dat fiind că nu mai aveţi nicio obligaţie unul în faţa celuilalt,este posibil să vă redescoperiţi aşa cum eraţi la început:tandri,iubitori şi deschişi. Sexul evocă tot felul de sentimente puternice şi este imposibil de a fii imun la ele. Chiar şi îmbrăţişarea produce hormonul oxitocină,care te poate face să te simţi drăgăstos faţă de cineva pe care nu credeai că îl mai vrei în viaţa ta.

Îţi poţi pune în aplicare fanteziile

Acum,că nu mai are de ce să fie gelos,îţi poţi pune în practică fanteziile. Dacă vrei un menage a trios,spune-i. S-ar putea ca şi el să îşi dorească asta,dar să îi fie teamă să o spună cu voce tare. Totuşi,acum sunteţi mult mai deschişi la provocări,ştiind că nu sunteţi decât prieteni cu beneficii.

Îţi trece dorul de el

Da,dacă v-aţi despărţit de curând,este absolut normal să îţi fie dor de el şi nu este deloc exclus ca şi lui să îi fie dor de tine. Iar dacă îl mai vezi din când în când şocul despărţirii poate fi mult atenuat. La un moment dat,te poţi desprinde din braţele lui fără să te mai doară.

Ai grijă,însă,dacă revederea cu el îţi face mai mult rău,decât bine,uită de el complet şi îndreaptă-ţi atenţia toată spre un nou iubit.