Sexul cu fosta soţie:Te ştie pe de rost

 

Dacă partenerul tău,de care te-ai despărţit,optează încă să facă sexcu tine,nu e pentru că încă te mai iubeşte – cum ai fi tentată să crezi – ci pentru că nu mai simte nevoia să te impresioneze în niciun chip. În dormitor,vă cunoaşteţi unul pe altul pe de rost. Sexul cu tine... e ca şi cum ar bea un pahar cu apă. Se răcoreşte,fără probleme,fără obligaţii. În schimb,asta te va împiedica să treci peste acestă relaţie care nu mai funcţionează şi să-ţi refaci viaţa.

 

 

Sexul cu fosta soţie:Eşti mereu disponibilă

 

Ori de câte ori are chef de „o mică tăvăleală”,eşti acolo,la dispoziţia lui. Nu e nevoie să-şi caute parteneră în altă parte,nu e nevoie să se obosească să cucerească o femeie,fie şi pentru o partidă de o singură noapte. Ar fi bine să te protejezi:să nu te mai laşi atât de uşor,să te îndepărtezi de o persoană care te foloseşte în scopuri egoiste.

 

 

Sexul cu fosta soţie:Amână mereu să zică „stop”

 

„E pentru ultima oară... după aceea,îşi vede fiecare de viaţa lui”. Ai auzit asta de zeci de ori? E doar o scuză ca să mai profite odată de disponibilitatea ta. Pentru că sexulnu îndepărtează două persoane,ci le apropie. Deci,dacă vreţi cu adevărat să vă refaceţi vieţile,e timpul să meargă fiecare pe drumul său.

 

 

Sexul cu fosta soţie:Îi e mai comod aşa

 

Cum fostul tău soţ nu are încă nicio obligaţie,preferă să zboare din floare-n floare-şi,de ce nu,să mai poposească din când în când şi în grădina ta... Pentru el este foarte comod! Mai ales dacă simte că încă mai eşti îndrăgostită de el şi că încă mai speri că veţi fi din nou împreună.

 

 

Sexul cu fosta soţie:Vrea să te recucerească

 

Dacă despărţirea a avut loc pentru că tu ai luat această decizie,e posibil ca fostul să dorească să te recucerească. Iar pentru asta,nu există o armă mai puternică decât sexul. Nu te lăsa păcălită de faptul că încă îi doreşti corpul. Asta nu e suficient să netezească neînţelegerile dintre voi. Nu te lăsa păcălită nici de vorbele dulci,de faptul că plânge la telefon că ţi-e dor de tine. Aminteşte-ţi cauzele reale care au dus la divorţul vostru-şi cântăreşte bine înainte de ajunge din nou în pat cu fostul.