Plantele purifică aerul

O modalitate necostisitoare de a-ţi menţine aerul din dormitor curat este să-l decorezi cu una sau mai multe plante care transformă peste noapte dioxidul de carbon în oxigen. Una dintre cele mai recomandate plante este Sansevieria,cunoscută drept «limba soacrei». Aceasta nu doar că purifică aerul,dar menţine şi balanţa emoţională,datorită culorii sale verzi.

Acordă importanţă luminii din dormitor

Ideal ar fi ca în dormitor să pătrundă lumină naturală,însă în cazul în care nu este posibil,poţi opta pentru lămpi cu cristale de sare Himalaya. Acestea oferă o lumină caldă dormitorului şi,în plus,ajută la neutralizarea radiaţiilor electromagnetice.

Ai grijă cu oglinzile!

Conform regulilor Feng-Shui,oglinzile nu sunt recomandate în dormitoare,din cauză că modifică energiile care te înconjoară şi din această cauză,rişti să nu te mai odihneşti cum trebuie. În cazul în care ai o oglindă în dormitor,cel mai bine ar fi să o acoperi pe timp de noapte.

Patul trebuie orientat către Nord

Pentru un somn odihnitor,este recomandat ca patul în care dormi să fie orientat spre Nord. În cazul în care nu este posibil poziţionează-l într-o altă direcţie,însă ai grijă să nu fie spre Sud pentru că astfel îţi poate afecta calitatea somnului.

Credit foto:steptohealth.com.