Pentru problema sprâncenelor subţiri, există câteva remedii pe care şe poţi aplica chiar la tine acasă: 

1. Ulei de cocos 

Uleiul de cocos reduce pierderea proteinelor şi îţi va face sprâncenele mult mai puternice.  

Înmoaie o dischetă demachiantă în ulei de cocos şi aplică-l pe sprâncene. Las-l să acţioneze peste noapte, iar dimineaţa îndepărtează-l prin spălare.  Fă acest lucru zilnic, până obţii rezultatele dorite.  

2. Uleiul de măsline

Uleiul de măsline conţine vitamina A şi E şi ajută la creşterea părului. 

Pune câteva picături de ulei de măsline pe degete şi aplică-le pe sprâncene. Lasă uleiul să acţioneze câteva ore, apoi spală-te. Poţi face acest lucru cel puţin o dată pe zi.  

3. Uleiul de migdale

Uleiul de migdale este bogat în vitaminele A, B şi E şi stimulează creşterea părului.

Pune câteva picături de ulei de migdale pe degete şi masează-ţi sprâncenele cu mişcări circulare. Lasă-l să acţioneze pe toată durata nopţii şi spală-l dimineaţa. 

4. Aloe Vera

Aloe Vera este un ingredient minune pentru sprâncene. Aceasta accelerează procesul de creştere şi de îngroşare al firului de păr. 

Cojeşte o frunză de Aloe Vera şi masează-ţi sprâncenele cu gelul din ea, apoi lasă-l să acţioneze timp de 30 de minute. De asemenea, Aloe Vera sporeşte creşterea părului. În doar câteva săptămâni, sprâncenele tale vor fi mai dese şi mai ordonate. 


5. Sucul de ceapă

Ceapa previne căderea sau ruperea părului. 

Ai nevoie de o ceapă mică, o lingură de zeamă de lămâie şi de 2-3 linguri de apă.  Curăţă ceapa şi pune-o în blender până ce se formează o pastă, adaugă apoi apa. Pune pasta pe o dischetă demachiantă şi aplică-o pe sprâncene. Lasă-o să acţioneze o oră, după care îndepărtează-o cu o dischetă demachiantă pe care aplici sucul de lămâie. Poţi folosi acest amestec o dată pe zi.


Sursa: estisuperba.ro