Iată de ce trebuie să ţinem cont când începem o dietă:

-Fiecare organism este diferit,cu nevoi şi metabolism diferit. Acest lucru înseamnă că trebuie să ştii care sunt cele mai sănătoase moduri prin care poţi slăbiîn funcţie de propriile nevoi.

-Pierderea în greutatea nu înseamnă înfometare. Ar trebui să mănânci pentru a putea lupta cu anxietatea,în timp ce respecţi ritmul natural al corpului şi practici exerciţii fizice.

-Trebuie să fii motivată în scopul de a slăbi. Este o ideea bună să faci un program de pierdere în greutate cu prietenii,astfel încât să ai sprijinul oamenilor din jurul tău.

Atât ananasul,cât şi ţelina au proprietăţi diuretice şi antiinflamatorii,iar când sunt combinate te ajută să slăbeşti într-un mod sănătos.

Smoohie-ul pe bază de ananas şi ţelină este uşor de preparat şi te ţine sătulă mai mult timp. Bogat în vitamine,combinaţia dintre cele două ingrediente te ajută să slăbeşti foarte uşor. Acesta este un supliment la dietăşi exerciţiile fizice,care te vor ajuta să obţii rezultatele dorite. Trebuie să-ţi începi ziua cu el,dar îl poţi bea şi după ce ai luat masa de prânz. În plus,dacă începi să bei această periuţă timp de 15-20 de zile,vei începe să vezi rezultatele.

Reţeta smoothie-ului pe bază de ananas şi ţelină:

Ingrediente:

-400 ml de apă

-300 gr de ananas

-o tulpină de ţelină

-sucul de la o jumătate de lămâie

-25 de gr de miere

Mod de preparare:

Din aceste ingrediente îţi vor ieşi două pahare de smoothie. Primul trebuie băut dimineaţa,pe stomacul gol,iar al doilea după masa de prânz.

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să speli ţelina şi anansul şi să îndepărtezi coaja. Apoi le tai felii,şi între timp storci sucul de la o jumătate de lămâie. Pui toate ingredientele enumerate în blender:apa,ananasul,ţelina,sucul de la jumătatea de lămâie şi lingura de miere,  pe care le procesezi câteva minute,până devin o pastă.

Credit foto:www.steptohealth.com