Această dietă,concepută de un medic sportiv te ajută să pierzi 15-20 kilograme pe parcursul a 90 de zile. Avantajul major al acestui regim constă în faptul că vei slăbi fără să îţi pui sănătatea în pericol. Mai mult decât atât,la finalul acestei perioade metabolismul şi presiunea arterială vor fi reglate,ceea ce face ca acestă dietă să fie susţinută de medicii cardiologi şi de nutriţionişti,care o recomadă şi atleţilor şi sportivilor de performanţă. Dacă vrei să slăbesti mai puţin,poţi să o întrerupi mai devreme,dar schimbarea metabolismului nu va mai avea loc. Această "schimbare a metabolismului" presupune că după ce ai treminat dieta nu te vei îngrăşa la loc.

Regimul disociat este cheia succesului în această dietă,însă disocierea nu presupune consumul unui singur produs pe parcursul unei zile. Din contră,poţi mânca mai multe tipuri de alimente,însă fără să combini proteinele,fibrele şi carbohidraţii între ele.

Alimentaţia este echilibrată din punct de vedere nutriţional,ne-excluzând nicio grupă majoră de alimente.

Dieta are patru zile distincte:prima de proteine,a doua de legume,a treia de carbohidraţi şi a patra de fructe. Ordinea zilelor trebuie păstrată şi repetată pe parcursul a 90 de zile.Odată pe lună este recomandabil să ţii o zi numai cu apă (în care poţi să bei cât ceai şi cafea doreşti,însă fără zahar),care să urmeze după ziua de fructe şi să se continue cu ziua de proteine.

Una din regulile principale este să nu sari niciodată peste prima masa a zilei. Micul dejun este nelipsit în această dietă şi se bazează exclusiv pe fructe,care sunt extrem de recomandate atât de-a lungul celor 90 de zile,cât şi după încheierea lor.

Ziua unu de proteine

........................

Află pe ANTENA SATELOR meniul optim al acestei diete sănătoase.