Vestea bună este că nu trebuie să mergi la salon ca să rezolvi această problemă. Iată ce alimente îţi vin în ajutor pentru a scăpa de firele despicate.

Masca cu ou

Unul dintre cele mai bune remedii care te scapă de vârfurile despicate este oul. Există diferite moduri prin care poţi să aplici ou pe păr. Poţi să încerci masca cu ou şi ulei de măsline. Pune într-un bol un ou,1 linguri de ulei de măsline sau ulei de migdale şi o linguriţă de miere. Aplică masca pe păr,las-o să acţioneze 30-45 de minute,apoi spală-te. Benefică este şi masca pe care o poţi prepara din suc de portocale şi două ouă. Amestecă bine ingredientele şi aplică masca pe păr. Las-o să acţioneze 30 de minute,după care spală-te pe păr.


Citeşte şi:

Ulei de cocos pentru piele sănătoasă şi păr strălucitor

Uleiul de argan,“aur” pentru piele şi păr


Uleiul de ricin

Dacă vrei să scapi de vârfurile despicate apelează cu încredere la uleiul de ricin. Pune într-un bol o lingură de ulei de ricin,una de ulei de măsline şi o linguriţă de muştar. Amestecă bine ingredientele şi aplică masca pe firele deteriorate. Las-o să acţioneze 30 de minute şi înveleşte-ţi părul cu un prosop. Spală-te apoi cu şampon.

Berea

Este foarte bună pentru părul tău pentru şi este văzută ca un balsam pentru păr. Clăteşte-ţi părul cu bere după şamponare şi vei avea un păr strălucit şi vei scăpa de problema vârfurilor despicate.

Uleiul de nucă de cocos

Combate cu succes aproape toate problemele părului. Masează-ţi părulcu ulei de nucă de cocos cald pentru a trata varfurile despicate şi căderea părului.

Avocado

Zdrobeşte un avocado şi aplică-l pe părul umed,acoperind foarte bine firele despicate. Clăteşte-te pe păr după 30 de minute. Dacă este necesar,pune şi puţin ulei de măsline.

Ceaiul de muşeţel

Pentru a scăpa de vârfurile despicate şi de părul încreţit,clăteşte-te cu ceai de muşeţel,după ce te speli pe păr.