Toate femeile ştiu că bărbaţii pot deveni uneori foarte neglijenţi la capitolul modă. De aceea,cele mai multe dintre noi ne ocupăm de look-ul bărbaţilor. Ne face plăcere,ne este comod,iar bărbaţii sunt fericiţi că nu trebuie să se gândească şi la acest aspect. Iată câteva stiluri de îmbrăcăminte la modă pentru bărbaţi.

Stiluri de îmbrăcăminte la modă pentru bărbaţi – moda străzii

Dacă eşti o persoană care iubeşte stilul tineresc,comod şi simplu,atunci îţi este simplu să alegi un stil pentru partenerul tău. Pentru ieşirile de zi cu zi în oraş se potriveşte de minune stilul de stradă,care presupune de obicei blugi cu tricou sau cămaşă. Moda a devenit din ce în ce mai permisivă din toate punctele de vedere.

Dacă în trecut era ceva ieşi din comun să porţi adidaşi cu sacou,pantaloni simpli şi tricou,astăzi este un nou trend. Adidaşii,tenişii şi mocasinii sunt perfecţi pentru moda de stradă. Vine primăvara,aşa că trebuie să cauţi pantaloni mai subţiri,cămăşi simple şi tricouri,sacouri cât mai colorate,eşarfe şi,de ce nu,pălării. Pantaloni mulaţi,cu cămaşă,pulover şi palton cu pantofi este o altă ţinută de stradă simplă şi lejeră. Iată exemple mai jos,pentru a-ţi face o idee.

Stiluri de îmbrăcăminte la modă pentru bărbaţi – stil casual pentru ieşiri în oraş,întâlniri sau ţinută de teatru

Pentru ieşiri în oraş în gaşcă,dar chiar şi pentru întâlniri,stilul casual este perfect pentru bărbaţi. Acesta le oferă posibilitatea de a fi confortabili şi în acelaşi timp să arate excelent. Fie că vorbim de o întâlnire la job,fie că vorbim de o ieşire la teatru,o pereche de blugi,cu cămaşă,cravată şi sacou pot fi o ţinută excelentă. Costumele cu cămaşă fără cravată sunt altă idee pe cinste când vrei să ai lângă tine un bărbat îmbrăcat cu stil. Pantofi casual sau mocasini sunt ceea ce ai nevoie la acest tip de ţinută.

Pentru bărbaţii care au un job la birou şi au zile când pot fi mai lejeri sau li se permite un stil mai confortabil,un stil lejer business se potriveşte de minune. Alege pentru partenerul tău tricouri cu guler sau o cămaşă cu mânecă lungă uni. Culorile închise sunt cele mai folosite pentru pantaloni,gri închis,negru,albastru închis,maro. Puloverele cu decolteu în V sunt şi ele foarte potrivite pentru acest look. Cu sacou sau fără,această ţinută este cât se poate de elegantă şi foarte lejeră. Nu este nevoie de cravată,deci folosiţi-vă imaginaţia din plin.

Stiluri de îmbrăcăminte la modă pentru bărbaţi – ţinuta business şi ţinuta pentru evenimente speciale

Pentru ţinutele business în toată puterea cuvântului,trebuie să cauţi costumele care să se potrivească cel mai bine cu statura,conformaţia şi stilul partenerului tău. În principiu,pentru un look cât mai serios în domeniul afacerilor este necesară ţinuta cu costum,cămaşă,vestă pentru cine vrea,cămaşă cu cravată şi pantofi. Acestea se pot obţine foarte bine şi la croitorie,deci nu trebuie neapărat să străbaţi tot oraşul pentru a găsi ceva care să fie potrivit. Pantofii se pot asorta cu cureaua,culorile trebuie să fie apropiate sau în aceleaşi nuanţe. Iată mai jos exemple pentru a-ţi face o idee.

Pentru evenimente importante,cum ar fi petreceri la muncă sau nunţi,este nevoie de un stil foarte elegant şi plăcut. Pentru asta negrul este culoarea preferată de cei mai mulţi bărbaţi,şi este şi cea mai elegantă. Costumul simplu negru cu cămaşă albă şi papion este cea mai bună idee pentru ţinuta la evenimente,mai ales dacă partenerul tău este pe stilul clasic. Pentru cei care au stil mai ieşit din comun,pot alege costume în dungi sau carouri,alături de un papion mai deosebit. Ochelarii sunt un accesoriu excelent,iată mai jos un exemplu de ţinută chic pentru evenimente speciale.