Suc din legume verzi


Legumele cu frunze verzi sunt surse importante de substanţe nutritive – fier, antioxidanţi, calciu, vitamine. Frunze de spanac, de varză, de salată, pătrunjel, ţelină, castravete etc, sunt ingredientele care nu trebuie să lipsească din sucul tău. De asemenea, frunzele de mentă îi oferă băuturii tale naturale un gust răcoritor.

Suc de sfeclă roşie


Sfecla roşie este un superaliment, fiind bogată într-un număr mare de substanţe nutritive. Mai mult, este legume care va elimina toate toxinele din corp, proces care este esenţial mai ales în timpul verii. De asemenea, sfecla este foarte bună deoarece purifică sângele şi stimulează producţia de celule roşii din sânge. De la antioxidanţi până la vitamina A, C şi E, toate sunt prezente în această legumă mică şi roşie. Poţi prepara sucul din leguma bruta sau fiartă.

Suc de amla


Amla are multe beneficii pentru sănătate. Consumul de suc amla cu câteva frunze de mentă este o băutură excelentă pe care o poţi încerca zilnic. Principalele substanţe nutritive pe care organismul le va primi sunt vitaminele B12 şi C, antioxidanţi şi minerale. Dacă vrei o băutură dulce, adaugă o lingură de miere.

Suc de lămâie şi frunze de mentă


Menta este ingredientul care nu lipseşte din majoritatea băuturilor în sezonul cald, mai ales din limonade. Pe lângă faptul că menta este răcoritoare, îi oferă organismului o cantitate mare de substanţe nutritive precum calciu, fosfor, vitamina A şi C, fier. Prepară o băutură pe bază de suc de lămâie şi frunze de mentă şi bea-l în zilele cu temperaturi ridicate.


Credite foto: www.momjunction.com; www.pixabay.com.