Alune braziliene

Unul dintre alimentele cele mai delicioase pe care poţi să le mănânci şi să arzi şi calorii sunt alunele braziliene. Acestea accelerează metabolismul,arzând caloriile mai repede,luptă împotriva celulitei şi stimulează sistemul imunitar.


Citeşte şi:

Dieta rapidă pentru plajă

Slăbeşte cu dieta cu tărâţe de grâu


Ţelină

Această legumă conţine puţine calorii şi ajută la arderea a mai multor calorii când este inclusă în dietă. Specialiştii recomandă ca atunci când consumi ţelină să o combini cu alte produse alimentare,pentru a primi substanţele nutritive şi mineralele de care are nevoie organismul.

Ceaiul verde

Dacă nu ai descoperit încă ceaiul verde este timpul să faci acest lucru. Bogat în antioxidanţi,ceaiul verde stimulează metabolismul şi ajută la pierderea kilogramelorîn plus.

Cereale integrale

Specialiştii spun că cerealele integrale sunt mai sănătoase decât cele rafinate. Acestea conţin vitamine,minerale,carbohidraţi,dar sunt sărace în grăsimi. Totodată,cerealele integrale sunt ideale în dietă,deoarece oferă senzaţia de saţietate,pentru că se digeră mai greu.

Acizii graşi Omega-3

Specialiştii spun că acizii graşi Omega-3 acţionează ca regulator al metabolismului. Acizii graşi Omega-3 reduc nivelul hormonului de leptină,ce controlează modul în care sunt arse grăsimile. Deoarece organismul nu produce acizi graşi Omega-3 trebuie să consumi peşte (ton,hering,somon) sau să apelezi la suplimentele cu Omega-3.

Avocado

Este un fruct bogat în grăsimi mononesaturate şi care accelerează metabolismul. Pe lângă aceasta,avocado reduce nivelul de colesterol,vindecă rănile,ţine departe bolile de inimă şi accidentul vascular cerebral şi are numeroase beneficii pentru ochi şi păr. Consumă-l dimineaţa cu roşii sau adaugă câteva felii de avocado în salate.