Pentru a preveni apariţia aterosclerozei şi afectarea inimii,este necesar să ţii sub control nivelul grăsimilor din sânge. Dacă ai colesterolul mărit sau nivelul lipidelor sau al trigliceridelor este peste limita maximă,consumă o băutură preparată din ingrediente naturale care promite reducerea grăsimilor din sânge.
 

Ingrediente necesare pentru superbăutura care topeşte grăsimile din sânge

Ai nevoie de:4 căţei de usturoi,4 lămâi,1 rădăcină de ghimbir cât mai mică şi 2 litri de apă plată.
 

Cum se prepară superbăutura care topeşte grăsimile din sânge

Curăţă căţeii de usturoi şi taie-i în bucăţele,apoi spală bine lămâile şi taie-le felii,cu tot cu coajă. Acelaşi lucru trebuie să faci şi cu rădăcina de ghimbir.

Ingredientele se amestecă bine într-un blender,după care într-un vas din metal,toarnă 2 litri de apă şi adaugă amestecul preparat. Ţine compoziţia pe foc până începe să fiarbă,după care îndepărteaz-o de pe foc şi las-o să se răcească. La final,strecoară băutura şi depoziteaz-o în recipiente din sticlă,închise la culoare.


 

Cum se administrează

Se bea câte 200 de ml din superbăutura care topeşte grăsimile din sânge înainte de fiecare masă principală. Tratamentul durează 3 săptămâni,după care se face o pauză de o săptămână şi se repetă analizele la sânge. Dacă nivelul grăsimilor a scăzut în mod considerabil,se recomandă urmarea tratamentului doar câte o săptămână,până când colesterolul,lipidele şi trigliceridele revin la normal.

Trigliceride crescute - ce e de făcut