1. Urechea este conceputa sa simta cele mai subtile senzatii,asa ca daca vrei sa-ti trimiti iubitul in al noualea cer,aminteste-ti ca mai putin inseamna mai mult.Apropie-ti buzele la aproape un centimetru departare de urechea lui si geme usor. Asta cu siguranta il va atata. Apoi prinde-i lobul urechii cu buzele tale si trage usor. Ii vei stimula indirect terminatiile nervoase din ureche. Acesti nervi aproape niciodata nu sunt stimulati,asa ca,trezindu-i,ii vei da fiori iubitului tau in tot corpul.
 
2. Daca esti de parere ca saruturile pe mana sunt mult mai inocente decat pe oricare alta zona a corpului,nu ai incercat totul.Atinge-i cu varful limbii baza degetelor si apoi urca incet spre varful acestora. Zona incheieturii degetelor este foarte sensibila,dar,ca si urechea,este arareori stimulata. Apoi,ia-i varful degetelor intre buzele tale si suge usor. E un gest sugestiv pentru ce ai putea sa-i faci mai jos.
 
3. O atingere usoara cu buzele pe pielea lui este mai puternica decat ai putea crede.Chiar decat un sarut in toata regula. Mai ales daca il incerci pe zone delicate,cum este fata. Asa ca plimba-ti buzele-cat mai uscate posibil-de-a lungul fruntii,coboara apoi spre tampla,obraji si astfel ajungi de unde ai pornit,la gura.
 
4. Daca are impresia ca a vazut (si simtit) totul,arata-i ca se inseala.Foloseste-ti dosul limbii. Textura moale se va simti foarte sexy pe sfarcurile,alta zona erogena deseori ignorata. Asa ca plimba-ti dosul limbii dintr-o parte in alta peste sfarcurile lui. Apoi,pe masura ce primesti reactii pozitive,schimba cu partea mai aspra,folosind miscari alternative.