Ingrediente:

- pui la cuptor

- 5-6 cartofi medii 

- 1/2 ardei rosu

- pătrunjel verde

- sare , piper, boia dulce , busuioc uscat 

- 3 ouaă

- 3 linguri smântână

- 50g unt pentru uns tava

- 100g caşcaval


Mod de preparare:

Cartofii se curăţă, se pun la fiert şi se pun la fiert. Până aceştia sunt gata, tăiem cubuleţe pieptul de pui şi ardeiul roşu.

Într-un bol batem cele 3 ouă cu puţină sare, punem şi smântâna, amestecăm bine cu un tel, apoi adăugăm pieptul de pui cu ardeiul şi puţin pătrunjel verde. Amestecăm până omogenizăm bine totul.  


 

Ungem o tavă cu unt şi pe pereţii acesteia şi aşezam cartofii fierţi, pe care i-am scurs de apă şi pe care îi condimentăm după gust. Peste cartofi, adăugăm compoziţia de ouă cu carne şi nivelam frumos toată suprafaţa şi la final presărăm jumătate din cantitatea de caşcaval râs.

Dăm tavă la cuptor pentru cca.20 minute, scoatem tavă, presărăm restul de caşcaval şi mai lăsăm tavă încă 5 minute în cuptor.

Poftă bună!


Sursă: bucătăras.ro / Foto: retetemerisor.ro