Patul cu aşternuturile lui fine şi confortabile te invită nu doar la somn şi relaxare,ci şi la aventuri pasionale. Însă nici acest spaţiu plin de mistere nu este ocolit de rutină. Evită să duci monotonia în pat,că acolo rămâne. Încearcă alte locuri unde să faci dragoste şi gândeşte-te în viitorul apropiat cum să ai o condiţie fizică mai bună. Contează enorm atât pentru sănătatea ta,cât mai ales a cuplului.

Sprijină-te de chiuveta din baie

Baie? Da,da. Ai citit bine. Nu am vrut să spunem chiuveta din bucătărie,în niciun caz. Asigură-te că este susţinută bine,astfel încât să nu se poate deplasa în timpul acţiunii,apoi propune-i o partidă ca în filme iubitului tău. Te va cuprinde cu braţele sale puternice şi veţi face dragoste pasional. El are avantajul că poate vedea formele trupului care l-au cucerit. Iar tu pe al lui.

Cu faţa la oglindă

Cred că nu e nimic mai excitantdecât să vă vedeţi reacţiile când vă simţiţi cel mai bine. E ca şi cum aţi savura un film erotic cu personaje celebre,adică voi,ale căror trupuri perfecte se contopesc până la orgasm.

4 sfaturi pentru un orgasm de 60 de secunde

În faţa uşii de la intrare

Ştii ce e interesant la această zonă? Că simţi cum riscul îţi încălzeşte sângele în corp şi te face să te bucuri de fiecare clipă de suspans. În orice moment vă poate auzi un vecin care urcă pe scară sau un musafir neaşteptat. Asta dacă stai la bloc.

Pe covor

Dacă ai un covor cât de cât confortabil,încearcă şi acest loc. Nu e musai să fie tip persan,dar nici de iută nu e indicat. Rişti să rămâi cu urme de „plăcere“ în genunchi şi pe spate.

Pe scaun sau fotoliu

Ocoleşte cu privirea canapeaua din living şi opreşte-te pe un fotoliu sau pe orice scaun mai rezistent. Apoi lansează o invitaţie iubitului tău. N-ai nevoie de indicii despre poziţiile ideale în acest loc. Odată ce sunteţi unul lângă altul,faţă în faţă,inspiraţia vine de la sine. Şi odată cu ea apare şi pofta nebună de a face dragoste.

Cea mai nasoală poziţie sexuală