Iată câteva idei de ţinute din care te poţi inspira:

Fustele se găsesc în diferite modele şi culori. Cele mai potrivite pentru a fi combinate cu un top sunt fustele midi,pentru că au talia înaltă şi acoperă abdomenul.

De aceea,niciodată nu este de ajuns să ai doar o singură fustă. În plus,chiar dacă fusta creion este considerată prietena femeilor,în sezonul de primăvară-vară,preferată este cea midi.

Acestea pot fi asortate cu orice alt articol vestimentar şi culoare,dar preferate pentru combinaţie sunt topurile. În plus,o astfel de ţinută oferă un aspect elegant,şi poate fi purtată la orice eveniment.

La fel ca şi fustele,topurile scurte pot fi găsite în diferite culori şi modele. Ştim că topurile nu sunt pe gustul tuturor femeilor. Dar acestea arată foarte bine dacă sunt purtate cu o fustă midi,cu cea creion sau cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă.

Fusta midi oferă şansa de a scoate în evidenţă feminitatea. Există mai multe moduri de a le purta,în diferite stiluri. Dacă vrei să porţi o astfel de fustă când ieşi în oraş,seara,  sau la o petrecere de nuntă,combin-o cu un top scurt.

Dacă alegi să îmbraci o fustă midi cu model,trebuie să ai grijă să adopţi cea mai simplă regulă a modei şi,anume,să ai în partea de sus a articolului vestimentar,culoarea cea mai prezentă de pe fustă.

Printre modelele care se poartă în acest sezon,sunt şi modelul cu dungi şi floral,la care trebuie urmată aceeaşi regulă. Fustele midi sunt cele mai comune şi sunt cele care oferă un aspect elegant şi modern.

Credite foto:www.fashionsy.com