Sexul fără inhibiţii

Fie că se întâmplă când eşti relaxată sau,din contră,cam tensionată,sexulfără inhibiţii este o experienţă sexuală pe care nu ar trebui să o ratezi. Dacă vrei să ai parte de trăiri intense,nu-ţi seta limite.

Sexul de împăcare

Cu toate că nu rezolvă problemele de cuplu,sexul de împăcare te poate aduce rapid pe culmile plăcerii. În momentele de furie poţi avea parte de orgasme mult mai intense,care în cele din urmă te vor face să te simţi mult mai relaxată.

Sexul de dimineaţă

O partidă de sex intensă este cel mai bun mod prin care îţi poţi începe ziua. Gândul că întârzii la serviciu te va face să trăieşti cu intensitate momentele petrecute alături de partenerul tău.

Sexul cu un necunoscut

Poate fi extrem de incitant să faci sex cu o persoană pe care de abia o cunoşti. Aşadar,lasă-te purtată de val,renunţă la inhibiţii şi bucură-te de momentele pe care le petreci alături de partenerul tău,fără să fii nevoită să te implici din punct de vedere emoţional.

Sexul gălăgios

De obicei,eşti destul de tăcută în timpul partidei de sex? Încearcă,măcar o dată,să-ţi exteriorizezi trăirile interioare. Studiile arată că persoanele care se manifestă verbal în timpul sexului,au parte de orgasmemult mai intense.