Migdale

Aflate în topul gustărilor săţioase,se pare că migdalele sunt şi au fost mereu  bănuite că pot creşte pasiunea,acţionând ca un stimulent sexual,dar şi ca adjuvant în ale fertilităţii. Asemenea sparanghelului,migdalele sunt pline de nutrienţi şi minerale importante pentru sănătatea sexuală (zinc,seleniu şi vitamina E). Studii arată că zincul ajută la îmbunătăţirea libidoului şi a dorinţei sexuale.

Fructe de mare

În ciuda texturii lor alunecoase şi lipicioase,stridiile sunt cele mai cunoscute afrodisiace. Sunt,de asemenea,una dintre cele mai bogate surse de zinc,crescând,la rândul lor,libidoul. Nu evita nici peştele! Cei uleioşi,cum ar fi somonul sălbatic şi heringul,conţin acizi graşi Omega-3,care sunt esenţiali pentru o inimă sănătoasă.

Citrice

Orice membru al acestei familii de fructe tropicale este super bogat în antioxidanţi,vitamina C şi acid folic (toate acestea fiind importante pentru sănătatea sistemului reproductiv masculin). Aşa că,data viitoare când unul dintre voi pofteşte la un desert,nu te feri şi pregăteşte o salată de fructe,din care să nu lipsească grapefruit roz,portocale şi mandarine. Pe post de dressing poţi face un suc de lime sau lămâie simplă. Pentru a mai îndulci un pic situaţia,foloseşte nişte miere naturală.