Este un moment frumos,care îţi taie respiraţia,cu nuanţele de la portocaliu la culoarea roşie moale.

Timpul apusului de soare este definit în astronomie ca fiind momentul în care Soarele dispare sub orizont. Dacă eşti una dintre persoanele care iubesc natura şi de fiecare dată când eşti în vacanţăvrei să vezi această scenă frumoasă,atunci trebuie să ştii care sunt cele mai bune locuri din întreaga lume din care poţi viziona apusul de soare.

Iată care sunt cele mai frumoase locuri de văzut apusurile de soare:

Santorini,Grecia

Santorini este o insulă situată la sud de Marea Egee,care se află în Grecia. Santorini este renumită pentru arhitectura şi apusul de soare,care se vede din îndepărtare şi care te face să-ţi doreşti să-l vizitezi din nou şi din nou deoarece,de fiecare dată este diferit. Mai mult decât atât,Santorini este o insulă vulcanică,care are o mulţime de plaje,cum sunt plajele cu nisip negru din Perissa,cu toate acestea,atunci când este timpul apusului de soare,trebuie să mergi şi să vizitezi oraşul Oia pentru cea mai bună privelişte. În plus,şi mai frumos este dacă reuşeşti să urci sus pe stânci sau să navighezi spre mijlocul mării cu o barcă.  

Marele Canion,Arizona

Marele Canion a fost sculptat de râul Colorado,în statul Arizona din Statele Unite. În plus,acesta este unul dintre cele mai notabile peisaje naturale ale Americii,care atrage în fiecare an aproape cinci milioane de vizitatori. Unii oameni merg să se bucure de obiectivele turistice,într-o excursie pe jos sau plimbarea cu catârul,în timp ce alţii merg special pentru a privi apusul soarelui peste pereţii unui canion-scena este cu adevărat uimitoare. Mai mult decât atât,dacă vrei să ai o seară romantică şi specială,mergi pe jos spre Trail Rim şi vă veţi bucura de cel mai fascinant apus de soare pe care îl vei vedea vreodată.

Angkor Wat,CambodgiaAngkor Wat este un complex-templu din Cambodgia şi cel mai mare monument religios din lume. Acesta a fost iniţial construit ca un templu hindus pentru Imperiul Khmer şi după aceea,spre sfârşitul secolului al XII-lea,a fost transformat treptat într-un templu budist. Mai mult decât atât,acest templu istoric se regăseşte în Patrimoniul Mondial UNESCO şi este un loc de călătorie,care a devenit foarte popular şi iubit. Călători din toată lumea merg acolo pentru a vedea arhitectura religioasă care datează din secolul al XII-lea. În plus,se bucură de o vedere incredibilă,iar vizitatorii merg acolo să se bucure de frumosul apus de soare.

Dubrovnik,CroaţiaDubrovnik este un oras croat,situat la Marea Adriatică. În plus,oraşul este unul dintre cele mai proeminente destinaţii turistice în Marea Mediterană. Este important de menţionat faptul că,în anul 1979,oraşul Dubrovnik a intrat în lista UNESCO a Patrimoniului Mondial. Mai mult decât atât,pentru toţi iubitorii apusului de soare,acest oraş oferă privelişti uimitoare ale scufundării la orizont a soarelui. Acesta este motivul pentru care se regăseşte pe lista celor mai bune locuri în care poţi surprinde cele mai frumoase apusuri de soare,şi pe care să le captezi în fotografii.

Credite foto:http://www.pouted.com