O dietă sănătoasă înseamnă o piele sănătoasă,lipsită de imperfecţiuni,pentru că există diverse alimente antiridcare ajută în acest sens la încetinirea procesului de îmbătrânire.

Beneficiile alimentelor antirid sunt:

Roşia

Roşia este considerată unul dintre cele mai bune alimente antirid,deoarece conţine beta-caroten şi vitamina C şi care ajută la menţinerea pielii sănătoase şi fără cusur. Ai posibilitatea de a mânca salată de roşii sau de a bea suc de roşii,în care adaugi puţin ulei de măsline şi-l bei în fiecare zi. Vei observa rezultatele într-un timp foarte scurt.

Citeşte şi:Remedii naturale pentru ridurile din jurul ochilor

Ceaiul verde

Ceaiul verde este considerat un alt aliment antirid foarte bun,care ajută la atingerea perfecţiunii pielii. Prin consumul regulat de ceai verde ajuţi la menţinerea la distanţă a liniilor fine şi a ridurilor de pe pielea feţei şi gâtului. Acest ceai este,de asemenea,bogat în antioxidanţi care elimină toxinele din organism. Prepară un ceai şi bea-l cât este fierbinte.

Mărul

Un alt produs alimentar antirid uimitor şi cu beneficii asupra pielii pe care-l poţi include în dieta zilnică este mărul. Un măr mâncat în fiecare zi te ajută să te menţii sănătoasă,plus că lasă pielea curată şi strălucitoare. Merele conţine vitamina C şi antioxidanţi care distrug radicalii liberi şi luptă împotriva ridurilor. Mănâncă mărul la micul dejun pentru cele mai bune rezultate.

Citeşte şi:Ai tenul uscat? Încearcă delicioasa mască facială cu ciocolată

Afinele

Afinele sunt,de asemenea,un aliment antirid foarte eficient,care ajută la combaterea ridurilor şi oferă o piele fără cusur. Afinele au o cantitate foarte mare de antociani,care ajută la eliminarea radicalilor liberi care neutralizează enzimele şi ajută la distrugerea ţesutului conjunctiv într-o mare măsură,plus că sunt bogate în vitamina E. Include afinele în dieta ta zilnică,de preferinţă,dimineaţa,astfel încât să poată avea un impact mai rapid asupra pielii.

Iaurtul

Un alt aliment antirid,care este ideal pentru piele este iaurtul proaspăt. Iaurtul este bogat în probiotice,care nu numai că menţin pielea sănătoasă şi strălucitoare dar reduce,de asemenea,toate tipurile de iritare a pielii şi alergiile. Mănâncă în fiecare zi un bol de iaurt proaspăt la masa de prânz.