Castravetele 

Conţine doar 10 calorii/100 de grame şi 96% apă,fiind foarte bun pentru hidratare. În plus,conţine fibre,foarte utile pentru îmbunătăţirea tranzitului intestinal.

 Pepenele galben 

Are doar 48 de calorii/100 de grame,este diuretic,dar şi bogat în fibre,fiind un laxativ natural foarte eficace. Conţine mult caroten (antioxidant). Bogat în apă,hidratează şi împrospătează organismul.

 Carnea de vită 

Conţine 175 de calorii/ 100 de grame,este bogată în proteine şi are puţine calorii. De asemenea,carnea de vită abundă în fosfor,un oligoelement care permite repartizarea în tot corpul a energiei livrate de alimente. A se evita însă creierul de vită,care conţine extrem de mult colesterol,precum şi carnea preparată cu sos.

Piersicile

Au 40 de calorii/ 100 de grame şi sunt hidratante,întrucât conţin 87% apă. În plus,piersicile conţin antioxidantul provitamina A şi foarte multe fibre,utile pentru digestie.

Dovleceii

Nu au mai mult de 15 calorii/ 100 de grame,sunt bogaţi în minerale şi oligoelemente,magneziu şi calciu. Conţinutul mare de fibre ajută digestia. A se evita însă combinarea lor cu smântână (abundă în calorii şi se digeră greu).