Berbec 21 martie-19 aprilie

Nativii Berbecsunt cei care suferă cel mai mult din dragoste. Independenţa şi interesul propriu sunt considerate de partener un defect,peste care nu poţi trece,iar acest lucru duce la certuri. Asta poate fi o adevărată problemă atunci potenţialul partener te analizează cu atenţie.

Leu 23 iulie-22 august

Leul este semnul zodiacal cel mai fidel şi face tot ce poate să devină partenerul perfect. Dar,cu toate acestea,de multe ori este egoist şi lucrurile pe care le face sunt zadarnice. În plus,s-ar putea ca nativului Leu să nu-i displacă acest lucru,dar este foarte iritant pentru oamenii din jurul său. Şi,în atingerea perfecţiunii,suferă foarte mult.

Citeşte şi:Topul celor mai periculoase zodii,potrivit unui raport FBI

Scorpion 23 octombrie-21 noiembrie

Nativul Scorpion este pasional,dar pasiunea se traduce uneori prin gelozie şi comportament absurd. Nu-l poţi controla pe cel pe care-l iubeşti,nu te poţi agăţa de el şi nu poţi fi posesivă. Încearcă să renunţi la aceste obiceiuri,fii naturală şi,astfel,nu vei mai suferi atât de mult.

Capricorn 22 decembrie-19 ianuarie

Capricornii îşi deschid foarte greu inima în faţa partenerului şi nu au încredere în cei din jur. Chiar dacă partenerul se luptă din greu să te cucerească,nu-i dai niciun semn că este pe drumul cel bun. În plus,gelozia nejustificată va afecta foarte repede orice relaţie.

Citeşte şi:Cele mai norocoase zodii ale lunii aprilie 2017

Peşti 19 februarie-20 martie

Nativii Peştisunt mult prea emoţionali şi sensibili,mai ales când nu-şi văd persoana iubită o perioadă. Pentru că nu le place să fie singuri şi vor ca partenerul să le fie mereu alături,acest lucru poate duce la apariţia problemelor,iar suferinţa se va număra printre ele.

Fiecare avem propriile defecte,şi,uneori,acestea,în cazul în care nu sunt depăşite,pot afecta relaţiile de cuplu şi să ne îndepărteze de ceilalţi.