Top 5 zodii influenţate de super-lună. Berbec

Sub puterea lunii vei avea mai multă energie şi astfel vei reuşi să termini la timp un proiect pe care l-ai tot amânat. Nu doar că vei sta mai liniştită,dar şi superiorii tăi vor fi mulţumiţi de efortul pe care l-ai depus. În plus,vei avea timp să reflectezi la multe lucruri care te-au afectat în ultima vreme,în special la problemele cu partenerul de viaţă.

Top 5 zodii influenţate de super-lună. Gemeni

În această perioadă vei avea ocazia să înveţi o grămadă de lucruri noi,aşadar nu refuza invitaţia de a participa la un curs sau la un seminar. Pe lângă faptul că vei avea o viaţă socială mai activă,îţi vei îmbunătăţi şi stima de sine. Este un bun moment să-ţi faci planuri de viitor şi chiar să-ţi stabileşti ţeluri pe care vrei să le atingi în carieră.

Top 5 zodii influenţate de super-lună. Leu

Latura ta pasională va fi intensificată sub influenţa lunii,aşadar flirturile şi întâlnirile chiar şi cu mai mulţi parteneri în aceeaşi zi vor deveni un fapt obişnuit. La locul de muncă te vei implica în proiecte noi,din proprie iniţiativă,care-ţi vor asigura o sursă de venit pentru următoarele luni.

Top 5 zodii influenţate de super-lună. Scorpion

A venit clipa în care trebuie să-ţi evaluezi priorităţile. Eşti mulţumită de cum merg lucrurile la locul de muncă sau crezi că a venit momentul să cauţi ceva nou,care să-ţi ofere şansa unei promovări? Însă chiar această decizie îţi poate aduce tensiuni cu partenerul de viaţă,deoarece el nu te va susţine,considerând că te grăbeşti.

Top 5 zodii influenţate de super-lună. Peşti

Nu puţine au fost ocaziile în care emoţiile au fost cele care ţi-au influenţat decizia. Cât timp super-luna este pe cer vei fi mult mai sensibilă din punct de vedere emoţional,aşadar evită să iei hotărâri care să aibă repercursiuni pe termenlung. Caută compania prietenilor,pentru că ei vor şti cum să te aducă cu picioarele pe pământ.