Toate strădaniile noastre se pot afla în limitele normale sau putem exagera de-a binelea ducând totul la extreme,până ajungem să uităm de unde am pornit cu toate acestea.

Ei bine,doar 5 zodii sunt total obsedate de aspectul fizic şi,dacă v-am făcut curioşi,vã invităm să rămâneţi alături de noi pentru a vedea despre cine este vorba.

 

1.         Leu

Făţărnicia se află în topul defectelor unui astfel de native,deoarece nu poate accepta că altcineva ar putea fi mai inteligent decât el sau ar putea arăta mai bine. Încearcă să impresioneze prin cele mai scumpe haine,accesorii şi tratamente,chiar dacă fizic nu sunt cei mai frumoşi oameni. Nu toţi se pot împrieteni cu astfel de oameni,de asta îi vei vedea alături de 2-3 amici care sunt asemeni lui. Exagerează cu orice,doar pentru a-şi hrăni orgoliul.

 

2.         Scorpion

De superficialitatea unui Scorpion suntem siguri că aţi auzit – nu prea pun ei mare accent pe modul în care arată (deorece sunt cam delăsători când vine vorba de mişcare),ci încearcă pe cât posibil să se „vândă” cât mai bine. Aparenţele sunt foarte importante pentru ei şi mizează că şi pentru ceilalţi,atunci când îşi cumpără tot felul de articole pe care nu le-ai mai văzut la nimeni. Este unic,original şi îşi doreşte să rămână aşa.

 

Citeşte articolul complet pe YVE.ro