În timp ce anumite zodii sunt nesuferite prin definiţie,altele se schimbă în momentul în care sunt într-o relaţie,devenind posesive sau irascibile. Iată ce zodii transformă parteneriatul într-un război.

Taur

Nu este tocmai partenerul perfect şi el ştie asta. Deşi face eforturi ca relaţia să meargă bine,şi se dă peste cap ca lucrurile să funcţioneze,de cele mai multe ori sfârşeşte prin a se certa cu partenerul,din nimicuri. Din dorinţa de a i se da mereu dreptate,nativul intră în discuţii contradictorii.

Berbec

Chiar dacă îşi doreşte cu ardoare să fie într-o relaţie serioasă,de lungă durată,de îndată ce îşi dă seamă că aceasta prinde contur,va face tot posibilul să îşi regăsească drumul spre libertate. Iar dacă asta înseamnă să scoată ochii partenerului pentru orice greşeală reală sau închipuită,nu va ezita să o facă.

Fecioară

În general înţelegătoare şi iubitoare,Fecioara îşi schimbă complet atitudinea când este într-o relaţie de iubire,fie ea şi de scurtă durată. Devine posesivă şi neîngăduitoare,chiar şi cu lucrurile cele mai simple,cum ar fi stabilirea meniului pentru a doua zi. Pentru ca lucrurile să meargă perfect,este nevoie ca partenerul să facă o serie de compromisuri.

Balanţă

În ciuda faptului că iubeşte noţiunea de dreptate şi de egalitate,balanţele sunt de părere că o relaţie are nevoie de un lider,pentru ca lucrurile să meargă. Iar rolul acesta nu poate aparţine decât lor,care ştiu să ia cele mai bune decizii,să gândească pentru doi şi să depăşească obstacolele. Indiferent de ce opinie are partenerul,dacă nu sunt pe aceeaşi lungime de undă,sigur opinia este greşită.

Leu

Dacă la început este ca o pisică blândă,imediat ce este parte dintr-un cuplu,Leul se schimbă. De fapt se schimbă de la a doua întâlnire. Nu degeaba i se spune regale,aşa că cine îşi doreşte să aibă zile bune cu un Leu nu trebuie să îl supere niciodată,iar parte rea este că se supără destul de des,chiar şi când nu este cazul.

Gemeni

Este unul dintre cele mai geloase semne zodiacale. Îi placeca partenerul să fie mereu îngrijit,să arate bine,să se mândrească în lume cu el,dar face câte o criză de fiecare dată când cineva întoarce capul după el. Odată intrat într-o relaţie,cel ce a cucerit inima nativului nu mai are voie să ridice ochii din pământ,pentru a nu-i stârni suspiciuni.