12. Gemeni

În timp ce majoritatea oamenilor îi vorbesc de rău pe cei care s-au născut sub semnul Gemeni,se pare că aceştia nu sunt periculoşi. Ei pot vorbi multe şi nevrute când sunt nervoşi,dar nu acţionează.

11. Vărsător

Aceştia sunt foarte grijulii şi au ego-uri puternice pe care le poţi distruge cu greu. Nu e clar de ce ei sunt printre cele mai nevinovate zodii,potrivit raportului întocmit de FBI. Poate pentru că sunt suficient de inteligenţi să nu fie arestaţi.

10. Leu

Nativii Leu fac tot posibilul să evite orice problemă. Statisticile indică faptul că,atunci când un Leu comite o crimă,de exemplu,reuşeşte să atragă atenţia.

9. Balanţă

Balanţele sunt considerate a fi drăguţe şi răbdătoare. Cu toate acestea,au existat multe cazuri de omor în care autori au fost Balanţele. Nativii Balanţă devin de obicei violenţi dacă se încearcă să se profite de intenţiile lor generoase.

8. Fecioară

Potrivit raportului întocmit de FBI,nativii Fecioară sunt criminali psihopati şi foarte inteligenţi. Cu toate acestea,Fecioarele preferă să fure sau să fraudeze,mai mult decât să ucidă.

7. Peşti

Dacă ai crezut că nativii Peşti sunt drăguţi,în urma raportului făcut de cei de la FBI se pare că lucrurile nu stau aşa. Unii dintre cei mai cunoscuţi ucigaşi în serie,care s-au născut în zodia Peşti,sunt Richard Ramirez,John Wayne Gacy (Killer Clown) şi Aileen Wuornos.

6. Capricorn

Dintre toate semnele zodiacale,Capricornii sunt ucigaşi în serie. Cu toate acestea,ei respectă regulile şi legile. Se întâmplă să le încalce când sunt foarte supăraţi.

5. Berbec

Se ştie că cei născuţi în zodiac Berbec sunt temperamentali. Se înfurie brusc,chiar dacă supărarea lor este de scurtă durată. De aceea,Berbecul se află în primele locuri ale clasamentului.

Citeşte şi:Zodiacul chinezesc al dragostei 2017

4. Taur

Atunci când se enervează,persoanele Taur îşi exprimă intens mânia. La fel ca şi alte zodii,Taurii preferă să comită fraude mai mult decât să ucidă.

3. Scorpion

Persoanele născute în zodia Scorpion nu încearcă să comită crime individuale,ci asasinate în masă. Apoi ele se autodeclară „liderii“.

Citeşte şi:Cele mai inspirate nume de copii,în funcţie de semnul zodiacal

2. Săgetător

Aceştia sunt psihopaţi,arată datele raportului întocmit de FBI. Cei mai mulţi criminali în serie s-au născut în noiembrie. Ei ucid într-o manieră sadică.

1. Rac

În fruntea topului realizat de FBI,racii ocupă locul fruntaş. Se pare că ei comit crime odioase din cauza frecventelor modificări ale dispoziţiei.