Masca cu cafea poate face minuni pentru păr. Nu numai că poţi obţine amestecul foarte simplu, dar acesta te va ajuta să îi oferi din nou strălucire părului tău şi să lupţi împotriva căderii acestuia.

Ingrediente:

- 1 linguriţă pudră de cafea

- 2 linguriţe ulei de măsline

Citeşte şi: Bei cafea pe stomacul gol? Adaugă aceste 2 ingrediente pentru efecte miraculoase


Mod de preparare:

Pentru a obţine masca de păr cu cafea este nevoie să amesteci cafeaua cu cele 2 linguriţe de ulei de măsline, suficient de mult, astfel încât acestea să capete consistenţa unei paste.

După ce ai obţinut amestecul, aplică masca pe toată suprafaţa părului şi las-o să îşi facă efectul timp de 30 de minute. Clăteşte-te apoi cu apă din abundeţă şi spală-ţi părul aşa cum o faci în mod normal. Aplicând o dată pe săptămână această mască, vei observa că părul tău va fi mai moale, mai rezistent şi mult mai strălucitor.

În plus, cafeaua curăţă scalpul. La fel ca faţa şi corpul, scalpul are nevoie şi el de îndepărtarea celulelor moarte. Aplică o jumătate de cană de zaţ pe scalpul umed şi masează 1 minut, cu mişcări circulare. Clăteşte-ţi părul şi foloseşte şamponul tău obişnuit. Aplică zaţul de cafea de 2 ori pe lună, iar părul tău va fi mai strălucitor şi mai sănătos. 

Citeşte şi: 5 trucuri de frumuseţe cu cafea