Care sunt întrebuinţările şi beneficiile uleiului de argan?

Uleiul de argan este cel mai rar din lume:pentru a obţine 1 litru de ulei,este necesară creşterea a 6 arbori Argania Spinosa. Din frunzele de argan se extrage Arganylul,care are proprietăţi anti-îmbătrânire. În fapt,arganul din produsele cosmetice este o proteină care se extrage din seminţele de argan şi are rolul de a întinde pielea şi de a reduce ridurile.

Studiile ştiinţifice au demonstrat că uleiul de argan conţine un mare procent de acizi nesaturaţi şi de vitamina E,ce îi conferă proprietăţi hidratante,nutritive şi protectoare contra agresiunilor externe. De asemenea,previne uscarea şi îmbătrânirea fiziologică a pielii. Vă vorbesc în cunoştinţă de cauză,căci sunt primul specialist în erboristerie care a prezentat în România virtuţile arganului. Un produs care conţine ulei bogat de migdale cu argan,de exemplu,combinat cu uleiuri fine de trandafir chilian,avocado,macadamia şi karite,provenite din culturi biologice,este esenţa tinereţii fără bătrâneţe. Mai multe informaţii găsiţi pe www.oana-turcu.ro.

Putem folosi fără nicio problemă creme de faţă pe bază de argan?

Arganul este un «vehicul» optim pentru alte produse profesionale,creme pentru faţă şi corp. Dacă este folosit înainte de alte produse,le permite acestora să patrundă mai bine în piele,optimizând rezultatul aşteptat. Ştiu că un gel scrub cu argan are efect 2 în 1 şi curăţă în profunzime. Iar uleiul pur de argan biologic este indicat pentru tratarea părului degradat şi a unghiilor.

Care sunt efectele arganului asupra corpului?

Arganul este o binecuvântare de la Dumnezeu. Folosiţi-l oricând pentru masaj! Vă propun câteva scheme minunate de tratament. Orice tratament corporal începe cu gomaj sau peeling. Pentru aceasta,puteţi folosi un produs pentru duş 2 în 1 cu argan,ce curăţă pielea în profunzime. Apoi puteţi aplica o emulsie pe bază de argan,nutritivă şi tonifiantă,cu acţiune revitalizantă şi rehidratantă. Folosiţi cu încredere produse pe bază de ulei de argan provenit din culturi biologice certificate la origine. Sunt recomandate întregii familii şi pentru toate necesităţile,căci au un pH fiziologic. Pe faţă,pe mâini,pe gât şi pe tot corpul,acesta face pielea elastică şi catifelată,protejând-o de înroşirile provocate de agenţii externi.

Mai multe informaţii veţi găsi pe www.oana-turcu.ro.