De ce ar trebui să folosim produse speciale pentru această parte a corpului?

„Cartea de vizită” a unei femei nu e numai faţa,ci şi decolteul,de aceea îngrijirea lui trebuie făcută cu eficienţă şi cu răbdare. În funcţie de programul de viaţă al fiecăreia dintre dvs.,există soluţii aferente:metodele-expres,care dau rezultate rapide – cum ar fi Ser Lifting Efect Instantaneu-,există însă şi programe de lungă durată,cu Ser Anti-Age-Lifting Gât Şi Sâni,care pot preveni ofilirea înainte de vreme a pielii,dar în acelaşi timp pot îmbunătăţi starea ei actuală. Întinerirea pielii are,aşadar,câteva soluţii optime,dar se bazează şi pe câteva condiţii,cum ar fi curăţarea profesionistă a pielii decolteului prin aplicarea unor loţiuni şi a unor produse speciale de curăţare. Se poate face periodic şi un peeling uşor al pielii.


Care sunt cele mai bune produse pe care le recomanzi?

Produsele pe care vi le recomand pentru îngrijirea decolteului sunt cele din Gama Ardes Pro. Aceasta conţine tratamente de lux pentru faţă şi corp cu Acid Hialuronic pur,produse în Italia,care dau rezistenţă şi tonus pielii. Acidul hialuronic destinde pielea,ştergând instantaneu semnele de oboseală,fiind indicat contra ridurilor,cu acţiune intensă,şoc.

Cât de indicat este masajul pentru decolteu?

Masajul este o procedură pe care v-o recomand în acest tip de tratamente. Se folosesc în principal mişcări de netezire,îndreptate numai în sus – de la claviculă către bărbie. Crema rămasă pe piele nu trebuie ştearsă – ea trebuie să intre in piele. Este de dorit ca masajul să vi-l facă un maseur cu înaltă calificare,profesionist. Şi reţineţi:nu tot ce se potriveşte pentru faţă este la fel de util şi pentru gât! Aşa ca e recomandată o cremă extraforte de tonifiere sâni şi corp non-termo şi fiole de colastin.


Mai multe amănunte vă pot oferi pe www.oana-turcu.ro.