Iată care sunt cele trei tipuri de bărbaţi de care trebuie să fugi cât te ţin picioarele. Îţi vor aduce numai lacrimi şi suferinţă. 


1. Copilaşii

Problema cu bărbaţii imaturi este aceea că vor să trăiască în prezent, ceea ce înseamnă că nu se simt confortabili să vorbească despre planurile viitorului vostru împreună, nedorind niciun fel de presiune în acest sens. Această tipologie de bărbaţi reprezintă o pierdere de vreme pentru femeile care se gândesc la o relaţie care să le ofere stabilitate. Dacă pare prea frumos pentru a fi adevărat, probabil chiar este. Lipsa planurilor de viitor nu este un factor sănătos pentru o relaţie care se intenţionează a fi de lungă durată.


2. Workaholicii

Vrei, cu siguranţă, un bărbat care lucrează din greu pentru a-şi îndeplini obiectivele, însă, câteodată, mai ales dacă sunt la începutul carierei, unii bărbaţii pot fi atât de concentraţi pe locul de muncă încât nu vor să-şi atribuie şi responsabilitatea unei relaţii de cuplu. Iar problema cu aceşti bărbaţi este aceea că îşi dau seama mult prea târziu că o atitudine concentrată pe un singur plan nu este tocmai cea corectă.


3. Fustangiii

Această tipologie poate fi puţin mai greu de identificat, deoarece ei nu se cataloghează deloc drept „playeri”. Sunt obişnuiţi să le spună femeilor exact ce acestea vor să audă. Dacă asculţi cu atenţie, însă, vei identifica o factorii care le trădează comportamentul. Nu au planuri în care te includ, şi nici nu vorbesc despre viitor.


Sursă: elle.ro