Foloseşte ondulatorul de gene

Dacă genele tale sunt drepte şi oricât mascara ai aplica,tot nu se curbează,foloseşte un ondulator pentru gene. Se găseşte de cumpărat în comerţ şi nu este foarte scump. Plasează ondulatorul cât mai aproape de rădăcini,fără să ciupeşti pielea,şi întoarce genele. Ţine firele de păr câteva secunde în aparat şi apoi dă-te cu rimel. În acest fel,vei separa genele de la bază şi  vei obţine mult-râvnitul efect de evantai.

Bine de ştiut!Folosit în exces,ondulatorul poate să provoace căderea genelor,aşa că este indicat să-l foloseşti când mergi la evenimente speciale şi vrei să ai o privire seducătoare. 

 

Conturează baza cu un tuş

Înainte de a aplica fardul,trasează o linie subţire de tuş sau creion dermatograf,cât mai aproape de rădăcina genelor,pe pleoapele superioare. În acest fel,spaţiile dintre firele de păr nu vor mai fi vizibile. În plus,genele tale vor părea bine definite şi mult mai bogate.

Pont:Aplică mascara înaintea fardului,pentru a putea remedia apoi uşor greşelile machiajului.

 

Cum aplici corect rimelul

Aplică mascara la rădăcina genelor şi mişcă periuţa de la strânga la dreapta,apoi întinde rimelul pe lungimea genelor. Nu pune mai mult de trei straturi la fiecare ochi,ca să eviţi încărcarea firelor de păr,şi lasă să treacă în medie câte un minut până să le modelezi din nou,pentru a se usuca bine produsul. Dacă firele se lipesc sau nu sunt curbate în direcţia bună,le poţi peria cu un pieptene special pentru gene.

Sfat:În funcţie de efectul dorit,este bine să optezi pentru un rimel adecvat nevoilor tale:de volum,pentru alungire,care să arcuiască genele etc. Testează mai multe periuţe şi astfel vei putea să te decizi care e cel mai bun produs pentru tine.