Citeşte mai departe pentru a descoperi secretele de frumuseţe ale celor mai frumoase femei indiene.

Madhuri Dixit

Actriţa Madhuri Dixit a urmat rutina de frumuseţe încă de când a făcut debutul în industria filmului hindi. Ei îi place să-şi menţină aspectul natural. De aceea,dimineaţa şi seara,se spală pe faţă şi aplică un ser,apoi aplică o cremă de noapte. Iar ziua,la fel,aplică o cremă de zi şi un toner facial,asta în funcţie de cum se simte pielea ei.

Pentru a-şi menţine părul sănătos şi strălucitor,aplică uleiuri pe fiecare şuviţă şi îl spală cu un şampon specific tipului ei de păr. În plus,pentru hrănirea acestuia aplică măşti pe bază de ulei de ricin sau de măsline,pe bază de maioneză şi fructe.

Totodată,pentru a se menţine,face antrenamente 6 zile pe săptămână şi are o dietă echilibrată,acestea fiind componentele importante ale rutinei de fitness.

Aishwarya Rai

Aishwarya Rai este cunoscută peste tot în lume pentru aspectul ei supeb. Actriţa plină de farmec urmează un stil de viaţă sănătos,mâncând alimente potrivite în proporţii mici şi practică zilnic exerciţii fizice.

În plus,în rutina zilnică de îngrijire a frumuseţii,pe lângă curăţare,tonifiere şi hidratare,foloseşte şi tratamente făcute în casă pentru a menţine pielea şi părul sănătos. După o zi agitată,calmează pielea cu suc de castravete.

Totodată,aplică pe faţă măşti pe bază de făină de orez pentru a exfolia pielea şi lapte şi iaurt,pentru a o hidrata. În plus,bea multă apă şi îşi începe ziua bând un pahar de apă cu miere şi lămâie.

Kareena Kapoor

Pentru Kareena Kapoor o dietă sănătoasă,antrenamentele regulate şi un somn bun sunt secretele menţinerii sănătăţii pielii şi a părului. Ea evită produsele cosmetice încărcate cu chimicale.

Actriţa Kareena are grijă de părul ei prin aplicarea unui amestec pe bază de ulei de nucă de cocos,de măsline,de ricin şi ulei de migdale. Este masca care îi lasă părul mătăsos şi strălucitor.

În plus,arată aşa de bine deoarece urmează o dietă vegetariană şi bea şase până la opt pahare de apă pe zi.

Priyanka Chopra

Secretul pielii şi a părului frumos a actriţei Priyanka Chopra este un tratament de frumuseţe de casă. Aceasta aplică măşti faciale preparate în casă şi care conţine făină de orez şi miere pentru exfoliere,dar şi pentru hidratarea pielii.

În plus,aplică pe faţă măşti pe bază de iaurt pentru a hidrata şi lumina pielea. În fiecare noapte,ea aplică ulei de nucă de cocos pe păr înainte de a merge la culcare.

De asemenea,ea bea multă apă şi ia suplimente cu mai multe vitamine pentru a menţine părul şi pielea în stare bună de sănătate.

Credit foto:celebrityinside.com