Iată care sunt trucurile pe care femeile le folosesc şi cărora bărbaţii nu le pot rezista:

Muşcarea buzei de jos

Copiii fac gesturi similare atunci când le este frică sau sunt fericiţi. În timp ce buzele tale vor atrage atenţia,persoana se va simţi atrasăde tine.

Pielea catifelată

Nimic nu e mai sexy decât o femeie cu pielea catifelată. Acesta a fost motivul pentru care femeile au început să se epileze pe picioare,în timpurile civilizaţiilor antice,cum sunt romanii şi egiptenii.

Citeşte şi:Ce aşteaptă oamenii de la căsătorie

Părul prins în coc

În primul rând,o astfel de coafură face ca întreaga ta imagine să fie vizibilă. În plus,ea arată gâtul şi urechile,care sunt în mod normal acoperite de păr.

Un look neobişnuit

Atunci când un bărbat vede o femeie diferită,el simte dorinţa de a o cunoaşte mai bine. Oamenii creativi atrag pe toată lumea,nu-i aşa? Tatuajele sau părul vopsit în albastru pot fi un motiv minunat pentru a începe o conversaţie.

Purtarea unei cămăşi bărbăteşti

Purtarea hainelor partenerului denotă că îl vrei mai aproape de tine. El va înţelege că nu-i vrei doar cămaşa,ci şi pe el.

Încrederea în sine

Când o femeie care ştie că e minunată intră într-o cameră,ea atrage imediat atenţia celor prezenţi. Dar este important să nu lase să se vadă cât de multă are încredere în ea,pentru că nimic nu e mai respingător.

Vocea sexy

Bărbaţii sunt fermecaţi de o voce la fel de frumoasă ca a actriţei Marilyn Monroe.

Citeşte şi:Semnele care spun că eşti gata pentru o nouă relaţie

 Buze pline

Buzele pline date cu ruj roşu este una dintre cele mai cunoscute semne de atractivitate a unei femei. Dar culoarea nu trebuie să fie aleasă intenţionat. Cel mai probabil va strica aspectul tău.

Eleganţa

Eleganţa aduce un echilibru perfect:nu afişează senzualitatea unei femei,dar nici nu-l ascunde. Eleganţa este imaginea femeii,care depinde foarte mult de accesoriile alese de aceasta.

Machiajul natural

Partea cea mai puternică a umanităţii place frumuseţea naturală. Bărbaţii spun că preferă femeile care adoptă machiajul natural. Crema de faţă şi rimelul sunt suficiente. 

Ochelarii

Femeile care poartă ochelari atrag bărbaţii ca un magnet. În plus,te poţi juca cu acest accesoriu cochet. Privitului peste ochelari nu-i va rezista.

Zâmbetul

Multe femei se tem că un zâmbet larg poate strica imaginea lor. În realitate,nu este aşa:toţi bărbaţii adoră femeile care-şi exprimă emoţiile în mod liber şi deschis.

Sursă:www.brightside.me