Micile surprize aduc mari bucurii

Mesajele de dragoste lăsate pe frigider dimineaţa,o plimbare la sfârştiul zilei de muncă,mâncarea lui preferată sunt numai câteva surprize pe care i le poţi face şi care vor încălzi mereu atmosfera din casa voastră.

Exersează-ţi simţul umorului!

Umorul este important într-o relaţie,mai ales în situaţii... dificile. Fă haz de necaz şi nu te cruţa nici pe tine când îl tachinezi pentru defectele lui. Autoironia este o dovadă de luciditate şi toleranţă. În plus,îl ajută să te cunoască mai bine.

Încurajează-i pasiunile!

Are un vis? Indiferent că vrea să devină campion la table,colecţionar de reviste auto sau alpinist,oricât de ciudată ţi s-ar părea ţinta lui,oferă-i tot suportul. Mai mult,de dragul lui,poţi şi tu să te “molipseşti” de pasiunea lui.

Creaţi-vă propriile sărbători!

E plăcut să aveţi sărbătorile voastre care vă fac să vă simţiţi unici. Pe lista lor poţi să incluzi ziua în care v-aţi cunoscut sau ziua nunţii. Orice ocazie este binevenită pentru a transforma o zi banală într-una specială. Începe cu o felicitare,un mic dar şi nu uita să faci tu primul pas,propunând o scurtă  excursie la sfârşit de săptămână.

Ziua bună de dimineaţă începe

Tandreţea dă tonul într-o relaţie de cuplu. Cum ar fi să-l întâmpini dimineaţa cu un mic dejun gustos şi o cafea aburindă,să-l îmbrăţişezi la plecare,să-i telefonezi la serviciu doar pentru a-i spune că-l iubeşti? Să vezi atunci cum se va transforma într-un maestru al complimentelor!

Spuneţi-vă tot ce aveţi pe suflet!

Mai înainte de toate trebuie să fiţi buni prieteni,ceea ce înseamnă că puteţi să vă destăinuiţi toate dorinţele,aspiraţiile,dar şi nemulţumirile. Aşa veţi avea o relaţie sinceră şi deschisă.

Atenţie,însă,nu-ţi destăinui nemulţumirile la mânie! O discuţie calmă,lucidă,nu-l va răni şi-l va face să reflecteze asupra spuselor tale. Renunţă la ideea că face anumite lucruri special pentru a te enerva. Poate nici nu-şi dă seama că te irită. N-ar fi mai bine să-i spui ce te deranjează?

Alungă rutina!

Pentru a rupe puţin monotonia cotidiană,puteţi vizita împreună locuri în care n-aţi mai fost. Sunt atâtea de descoperit chiar în oraşul în care locuiţi,în ţară şi străinătate. Pentru unele nici nu e nevoie să aduni bani un an întreg.

Împreună şi la bine şi la… greu

Gândeşte-te întotdeauna că sunteţi o echipă. Consultaţi-vă înainte de a lua o decizie,pentru că aşa veţi ajunge la cea mai bună variantă. Hotărâţi ceea ce este bine pentru relaţia voastră,nu pentru voi ca indivizi.