1.Ondulează-ţi părul prins în coadă

Te-ai întrebat vreodată cum poate cineva să aibă timp şi răbdare să îşi onduleze părul în dimineţile aglomerate? Cu acest truc,poţi obţine bucle romantice în doar 5 minute. Începe prin a îţi prinde părul într-o în vârful capului. Ia câte o suviţă şi onduleaz-o departe de faţă. Dă jos elasticul şi vei avea nişte bucle demne de un îngeraş Victoria’s Secret.

2.Foloseşte periuţa de dinţi

Puful de păr scurt care arată ca şi cum ai avea părul electrizat poate fi îmblânzit. Foloseşte o periuţă de dinţi curată peste care dă cu puţin fixativ,apoi piaptănă firele rebele de păr,care vor sta acum la locul lor.

3. Stilizează-ţi coada

S-ar putea să nu ai chef să îţi aranjezi părul,însă nu trebuie să se vadă acest lucru. Părul prins în coadă este uşor de realizat,însă nu arată bine dacă este lipsit de viaţă. Dă-i un plus de volum legându-l cu două elastice în loc de unul şi adaugă câteva agrafe subţiri pentru un plus de fixare.

4. Ascunde elasticul

Doar un minut în plus alocat stilizării cozii de cal o poate face să nu arate ca şi cum ai fi fost la sală. Înfăşoară o şuviţă de păr în jurul cozii pentru un look mai elegant.

5. Pas şamponului

Să mai amâni cu încă o zi să nu îţi speli părul nu numai că te ajută să economiseşti timp,dar de ajută să ai şi un păr mai sănătos. Spălatul des îndepărtează uleiurile naturale şi îţi lasă părul uscat,iar în timp îl poate devitaliza.Când ai părul ud,elasticitatea lui se schimbă şi ar trebui să eviţi perierea lui atunci şi să foloseşti peria pe părul uscat.

6. Alege peria din păr natural

Simpla înlocuiere a periei îţi poate face un păr strălucitor care arată bine. Folosind o perie din păr natural,vei hrăni părul cu uleiurile naturale pe toată suprafaţa,de la rădăcină până la vârfuri. Aşa te vei putea spăla mai rar şi părul va străluci în mod natural.

7. Foloseşte şampon uscat înainte de culcare

Probabil că eşti încântată de minunile pe care le poate face şamponul uscat. Pentru zilele când chiar nu ai chef să îţi faci baie sau ai nevoie de oîmprospătare a părului,foloseşte spray-ul uscat înainte de a merge la culcare. Pudra conţinută de acesta va absorbi pe timpul nopţii grăsimea,iar tu te vei trezi cu un super volum.

8. Dormi cu părul împletit

O împletitură reprezintă o variantă bună şi feminină de a prelungi perioada dintre şamponări. Împleteşte-ti părul înainte de culcare şi dimineaţa când te vei trezi,vei avea părul plin de bucle.