Felul în care-ţi porţi părul vara asta trebuie să fie deosebit!

Coc franţuzesc

Este cea mai simplă coafură inventată vreodată şi o alternativă bună la deja cunoascuta „coadă de cal”. Pentru că mergi pe plajă,deci într-un loc cu mult soare şi vrei să te bronzezi,părul trebuie îndepărtat din zona spatelui,asta bineînţeles dacă nu vrei să te bronzezi cu „model” pe spate. Este simplu de realizat şi poate fi făcut şi de persoanele cu păr ceva mai scurt.

 

Detalii florale

Dacă te numeri printre cele cu păr mediu şi care nu îşi prind mai niciodată părul în coadă,fă în aşa fel încât „coafura” ta să arate bine cu puţin efort. După ce ţi l-ai stilizat şi pregătit pentru plajă,accesorizează-l cu o floare artificială,de dimensiuni potrivite,care să meargă în acelaşi timp şi cu nuanţa părului tău.

 

Băsmăluţa colorată

Dacă nu ai avut timp să-ţi coafezi sau să-ţi speli părul,pentru că până la urmă tot în apa sărată vei ajunge,este bine să încerci să maschezi acest lucru. Un păr ceva mai gras sau neglijent,poate fi salvat de o eşarfă colorată,din mătase sau bumbac,purtată ca semi turban. Încearcă!

 

Coadă a la Jasmin

Mai ştii povestea cu Aladin şi covorul zburător? Era şi o fată pe acolo,Jasmin,cu un păr negru,lung şi frumos. Încearcă să ţi-l prinzi după modelul ei,pentru că nu este deloc dificil. Prinzi tot părul într-o coadă ceva mai sus,către creştetul capului şi apoi,din loc,cam din 10 în 10 cm,mai prinzi câte un elastic. Vei obţine astfel o coadă „fracturată”,dar care poate arăta foarte bine.