1. Plante care măresc sânii - Schinduf

 

Originar din zona Mării Mediteraneene,schindufuleste un condiment nelipsit din preparatele indiene. Grecii şi romanii foloseau schinduful pe post de furaj pentru bovine,iar indienii ca detoxificant al organismului. Shinduful se foloseşte în prepararea bomboanelor,a produselor de patiserie,a gumei de mestecat şi se pune în băuturile răcoritoare. De asemenea,seminţele sunt folosite pe scară largă în producrea steroizilor,a hormonilor sexuali şi a contraceptivelor orale. Însă,schinduful este foarte util şi femeilor care vor să aibă sâni mai mari. Tot ce trebuie să faci este să pun o mână de semninţe de schinduf în apă peste noapte . A doua zi,strecoară şi masează sânii cu soluţia obţinută.  

 

2. Anason

 

Originar din China,anasonul este de ajutor femeilor care îşi doresc sânimari. Şi asta,datorită ingredientelor din compoziţia acestui condiment,care accelerează creşterea sânilor. Cosumă-l sub formă de ceai (o linguriţă la 250 ml de apă clocotită). Atenţie! Anasonul nu trebuie consumat de femeile gravide.

 

3. Plante care măresc sânii - Fenicul

 

Aceasta este o altă plantă folositoare pentru creşterea substanţială a sânilor. Feniculul conţine fitoestrogeni,care stimulează creşterea sânilor şi producţia de lapte la mamele care alăptează. Mai mult decât atât,aceasta plantă este bogată în substanţe care măresc secreţia de estrogen în organism şi este cunoscută pentru că estompează colicile la copii. Pentru efecte rapide,include în regimul zilnic fenicul.

 

4. Brusture

Pe lista cu plante care măresc sânii trebuie trecut şi brusturele.

Consumul mare de ceai de brusture poate creşte fluxul sangvin la nivelul ţesutului mamar. În fiecare zi,masează-ţi sânii cu infuzie de brusture,pe care o obţii astfel:2 linguriţe de brusture se pun într-o cană,peste care se toarnă 250 ml de apă fierbinte. Se acoperă vasul,apoi se filtrează.