Aceste remedii sunt deosebit de eficiente deoarece uleiul pătrunde în toate straturile afectate,inclusiv la rădăcina firului şi-l fortifică din interior spre exterior pentru ca el să strălucească şi să fie plin de vitalitate.

Uleiul de migdale închide cuticulele

Părul tău are tendiţa de despicare,iar firul nu este mătăsos. În plus,este extrem de greu de aranjat,deoarece firele rebele refuză să se lase domolite. Toate aceste neajunsuri pot fi depăşite dacă foloseşti o mască din ulei de migdale şi ulei de avocado,amestecate în proporţii egale. Întinde bine masca pe suprafaţa firelor de păr,dar şi la rădăcină după prima spălare şi lasă-l să acţioneze pentru 15 minute. Şamponează din nou părul şi nu uita de balsamul hidratant.

Pentru stimularea creşterii firelor

Uleiul de lavandă face minuni în acest caz. Cel mai indicat este să masezi suprafaţa scalpului cu câteva picături de ulei,fie pe părul ud,fie pe cel uscat şi să astepţi timp de 30 de minute ca să-şi facă efectul. Spală părul în mod normal. Pentru rezultate mai rapide poţi turna puţin ulei de lavandă şi în sampon şi să-l laşi să acţioneze timp de câteva minute.

Citeşte şi:

Ţie ce mască de păr ţi se potriveşte?

Tratamente naturiste pentru păr