Berbec 

Eşti o fire reomantică care şi-a planificat până la cel mai mic detaiu nunta. Dacă vrei ca ziua să se ridice la înălţimea aşteptărilor tale atunci locaţia trebuie să fie una deosebită,iar un conac vechi sau chiar un castel este cea mai bună alegere. Te vei simţi pentru o zi ca o prinţesă,iar ziua va fi mai mult decât perfectă.

 Taur 

Întotdeauna ţi-a plăcut muntele şi nu ai ratat nicio escapadă montană alături de prieteni. Pe schiuri te simţi în largul tău şi adori să auzi păsărelele ciripind prin poieniţe. Aşadar,acesta este cel mai bun loc pentru o petrecere ca la carte. În plus,peisajul divers al muntelui îţi va oferi fotografii de nuntă uluitoare.

 Gemeni 

 Deşi mai greu de realizat,nunta ta ar trebui să aibă loc într-un spaţiu deschis cum este un parc. Vei fi înconjurată de flori,iar invitaţii se vor simţi în largul lor,fără să fie constrânşi să vină la petrecere în rochii extrem de elegante sau pantofi cu toc.

Rac

Întrucât vara este anotimpul tău preferat,de ce să nu-ţi organizezi petrecerea de nuntă chiar pe malul mării. Alege o plajă mai izolată şi decoreaz-o după pofta inimii. Gândeşte-te doar ce încântaţi vor fi invitaţii tăi să danseze pe nisipul răcoros şi să asculte valurile mării.

Leu

Îţi plac provocările şi nu te dai în loc de la nimic nou,motiv numai bun să-ţi organizezi cel mai  aşteptat eveniment al vieţii într-o locaţie cu totul specială,cum ar fi restaurantul unui zgărie-nori. Vei avea parte de o privelişte deosebită,iar tu te vei simţi în al 9-lea cer de fericire.


Citeşte şi:

Mărturii dulci de nuntă

Ce nuntă ţi se potriveşte în funcţie de zodie


Fecioară

Deşi puţină lume se încumetă să facă nunta iarna,tu nu ai nicio reţinere. Ai visat mereu ca locaţia ta de nuntă să fi într-un restaurant cu şemineu,în timp ce afară ningea liniştit cu fulgi mari şi pufoşi,care să se asorteze cu rochia ta imaculată.

Balanţă

Nu-ţi plac evenimentele simandicoase,şi preferi ca invitaţii să se simtă bine,ca la o petrecere între buni prieteni. Ţi se potriveşte o nuntă de zi,în care oaspeţii să vină în rochii şi costume lejere şi să se distreze,iar marginea unei piscine este locul cel mai indicat.

Scorpion

Ai visat mereu ca în ziua nunţii să fii răsfăţată ca o prinţesă. Pe lângă o rochie vaporoasă mai ai nevoie şi de o sală de bal pentru ca locaţia să fie cea dorită de tine. Candelabrele sclipitoare,pereţii îmbodobiţi cu decoraţiuni sofisticate,tavanul înalt precum şi mesele rotunde încărcate de cristaluri de mare preţ,vor completa tabloul unei seri de neuitat

Săgetător

Vrei ca invitaţii tăi să-şi aducă aminte întreaga viaţă de nunta ta? Atunci invită-i la o nuntă rustică. Renunţă la rochia de mireasă pentru un costum popular şi alege drept locaţie de nuntă un han sau un restaurant rustic. Nimeni nu va sta pe scaun când vor răsuna acordurile ritmate ale horelor sau ale sârbelor.

Capricorn

Ai vrea o nuntă atât în aer liber cât şi într-o locaţie specială? Atunci alege o cramă de la o podgorie. Vara şi toamna sunt cele mai potrivite anotimpuri pentru o astfel de nuntă,în care oaspeţii se vor putea răsfăţa cu vinuri de soi.

Vărsător

Firea ta sensibilă are nevoie de o locaţie magică pentru această zi specială. Alege un restaurant pe malul unui lac şi vei avea parte de un perisaj superb din care să nu lipsească pajiştile înverzite şi păsările sălbatice.

Peşti

Întotdeauna ţi-ai dorit ca nunta să fie mai degrabă un eveniment spontan decât unul planificat. Aşadar de ce să nu-ţi inviţi prietenii apropiaţi şi părinţii într-o escapadă pe meleagurile unei alte ţări. Cu siguranţă vei găsi un restaurant pentru o mică petrecere,în timp ce amintirile vor fi de nepreţuit.