Ne petrecem timpul la cumpărături pentru a lua fel şi fel de lucruri pentru cei dragi,dar,de fapt,nu ajungem să ne petrecem suficient timp cu ei. De aceea,în acest an,ţine cont de recomandările noastre,care implică bani puţini şi creativitate.

Staţi în pat toată ziua

Dacă puteţi,staţi cât mai mult în pat dimineaţa,eventual,luaţi micul dejun tot în pat şi vizionaţi filmele preferate sau începeţi un maraton TV ... în pat,toată ziua. Nu doar că aşa vă veţi relaxa,dar când a fost ultima dată când partenerul tău de viaţă a luat o pauză?

Citeşte şi:Cele mai bune filme de dragoste din ultimii 10 ani

Gătiţi împreună

Chiar dacă amândoi sunteţi groaznici când vine vorba să pregătiţi ceva de mâncare şi ai prefera să comanzi ceva,încercaţi! Îţi promitem că va fi distractiv. Gătiţi împreună. Şi,dacă produsul final nu e cel aşteptat ... cel puţin puteţi comanda o pizza şi râde despre asta mai târziu.

Întreţineţi relaţii sexuale

Este o situaţie câştigătoare pentru amândoi. Sexulare o mulţime de beneficii pentru sănătate,inclusiv scăderea tensiunii arteriale,întărirea sistemului imunitar şi arderea caloriilor. Condimentaţi puţin sexul. Fie folosiţi o jucărie sexuală,fie îmbracă o lenjeriesexy. Un studiu realizat de YourTango.com arată că 70% din bărbaţi vor doar sex de Ziua Îndrăgostiţilor ... şi,probabil,în orice altă zi a săptămânii.

Citeşte şi:Secretul unei relaţii sexuale împlinite

Recreaţi prima voastră întâlnire

Îţi mai aminteşti prima dată când ţi-ai dat întâlnire cu partenerul tău? A fost o experienţă interesantă sau nu? Recreaţi prima voastră întâlnire. Aşa vă veţi da seama cât de mult a avansat relaţia voastră.

Credit foto:www.dolcelahulpe.com