Rochii atrăgătoare

 

Dacă ai şoldurile late,alege o rochie verde care stă strâns în partea de sus a corpului şi largă de la talie în jos. Pentru posesoarele cu umeri laţi şi picioare subţiri,potrivite sunt rochiile cu o croială dreaptă,până la genunchi. Cele cu talia ca de viespe vor arăta foarte bine în piese cu multe volane,care urmăresc linia corpului. Evenimentele deosebite,de seară,cer ţinute speciale. O rochie verde accesorizată cu bijuterii din materiale preţioase şi sandale cu toc subţire este combinaţia pe care ţi-o recomand când mergi la o nuntă sau la un botez.

Rochie,amafashion.ro,149,90 lei

Rochie,bonprixro.eu,99,99 lei

Rochie,Etic,49,99 lei

 

Ţinute lejere

 

Cu mâneca scurtă sau cu umerii la vedere,bluzele în nuanţe de verde pot fi purtate atât la serviciu,cât şi la sfârşit de săptămână,mai ales că sunt uşor de asortat cu fuste şi cu pantaloni. Când vrei să mergi cu prietenele la picnic sau să te plimbi în parc,combină-le cu blugi sau cu pantaloni scurţi. La o ţinută potrivită pentru serviciu,formată dintr-o pereche de pantaloni sau o fustă verde,îmbracă un tricou cu mâneci scurte,o bluză cu volane ori o cămaşă în nuanţe neutre,în funcţie de stilul pe care vrei să-l adopţi.

Bluză,H&M,59,90 lei

Bluză,H&M,60 lei

Fustă,amafashion.ro,109,90 lei

Pantaloni,bonprixro.eu,79,90 lei

 

Pentru un plus de culoare

 

Ai de gând să te îmbraci într-o pereche de blugi negri şi o cămaşă albă? Pune-ţi un colier din mărgele ori o pereche de pantofi verzi,pentru a-ţi înveseli vestimentaţia. Acelaşi efect obţii şi dacă îţi accesorizezi ţinuta cu o geantă verde.

Geanta,emag.ro,89 lei

Idei Click! pentru femei

 

Nu asorta piese verzi cu articole albastre,pentru a nu da impresia de ţinută încărcată.

Ai în şifonier o rochie verde cu imprimeu? Poart-o cu o curea subţire în talie şi sandale bej,cu toc sau talpa joasă.