Propria definiţie a succesului

Succesul este în ochii privitorului. Pentru a avea succes,o persoană trebuie să facă în viaţă ceea ce îi place cu adevărat. Nu toată lumea trebuie să fondeze o companie mare de la început,dar este în măsură să urmeze o carieră într-un domeniu care s-o facă fericită.

Provoacă-te

Setează valorile profesionale şi de etică,dar să nu îţi fie frică să încalci regulile atunci când apare oportunitatea potrivită. Lucrează mereu cu plăcere. Fii inspirată,şi vei face astfel cele mai bune alegeri.

Citeşte şi:Ce fac oamenii de succes înainte de micul-dejun?

Compară

Comparaţia este un motiv de bucurie dar şi de stres,deoarece luarea de decizii importante trebuie să fie analizată din toate punctele de vedere. Această comparaţie este valabilă atât pentru viaţa profesională,cât şi pentru cea personală.

Scrie o listă cu ceea ce trebuie să faci

Să fii un multitasker excelent este o necesitate în aceste zile. Între diversele tehnologii şi persoanele cu care ai contact pe tot parcursul zilei,este important să menţii o ordine de lucru. Atunci când eşti organizată şi scrii sarcinile pe care trebuie să le îndeplineşti în fiecare zi,faci şi treaba bună. Astfel,ştii exact ce trebuie să aibă prioritate.

Fii întotdeauna strategică

Atunci când ai contact cu o persoană trebuie să fii politicoasă,amabilăşi eficientă. Şi întotdeauna strategică. Trebuie să ai în gând următoarea întrebare:„Mă ajută acest lucru să mă apropii mai mult de ţelul meu?”

Nu renunţa niciodată

Ca antreprenor,uneori,trebuie să faci mult mai multe lucruri. Nu renunţa,nu aştepta partenerul potrivit sau ca o altă persoană să te ajute. Alege să faci tu cel mai bun plan de afaceri şi ceea ce ţi se cere. Nu trebuie să te gândeşti la ceea ce cred colegii despre tine. Dacă crezi că poţi,fă-o.

Citeşte şi:Iată «formula succesului» în dragoste!

 Nu uita de bunele maniere  

În toate relaţiile din lumea afacerilor,indiferent de cât de formală sau informală este situaţia,ai nevoie de bunătate,chibzuinţă şi har. Nu uita de obiceiul de a spune te rog,mulţumesc şi la revedere.

Sursă+credit foto:www.fashionstylemag.com