Iată câteva moduri care te ajută să slăbeşti:

1. Trezeşte-te cu o oră mai devreme

Prin trezitul mai devreme câştigi timp pentru a mânca un mic dejun mai bun,pentru a face unele exerciţii fizice şi a începe a doua zi mai relaxată. În plus,încearcă să pui în practică aceste sfaturi,începând de mâine. Este de remarcat efortul şi vei vedea cum o să scadă numărul kilogramelor.

2. Bea un pahar de apă caldă cu lămâie

Prepară o băutură naturală care te va ajuta la detoxifierea corpului şi la accelerarea metabolismul. Aici ai câteva opţiuni:

Apă calduţă cu lămâie

Ai nevoie de sucul de la o lămâie şi un pahar cu apă.Asigură-te că nu este rece sau prea caldă,deoarece corpul va primi mai bine apă călduţă,pentru a profita de beneficiile acesteia.

Infuzie de ghimbir sau ceai

Rădăcina de ghimbireste potrivită pentru a pierde în greutate,pentru a reduce inflamaţia,pentru detoxifierea sau calmarea durerii de cap care este prezentă dimineaţa. Pune apă la încălzit şi când a fiert,adaugă o bucată de rădăcină de ghimbir. Acoperă vasul cu o farfurie pentru a se face infuzia.

3. Exerciţii de dimineaţă

Jogging 10 minute. Dacă ai posibilitatea de a merge pe jos,nu ezita să o faci. Ai nevoie de doar 10 de minute în fiecare dimineaţă şi poţi folosi acest lucru ca o scuză pentru a merge să cumperi pâinea,să plimbi câinele sau să te întâlneaşti cu o prietenă care să facă acelaşi lucru.

Petrece 20 de minute pentru a face flotări şi întinderi pentru a pune sângele în mişcare. După terminarea acestor exerciţii,fă un duş fierbinte. O să vezi ce relaxant este!

4. Un mic dejun sănătos

Un mic dejun cuprinzător,echilibrat şi variat este foarte important într-o dietă în care vrem să slăbim. În plus,trebuie să conţină fibre,vitamine şi proteine pentru a consolida muşchii.

Iată câteva recomandări de mic dejun:

Un bol de fulgi de ovăz cu felii de mere verzi şi nuci. Plus un ou fiert tăiat în jumătate cu câteva picături de ulei de măsline.

Un sandwich pe pâine de cereale,cu avocado şi piept de curcan,la grătar. Plus un pahar de suc de portocale natural.

Iaurt grecesc cu nuci şi prune tăiate cubuleţe. Pâine prăjită,cu ulei de măsline şi usturoi tocat deasupra. Cafea,suc de afine sau suc de rodie.

Un pahar de suc natural de fructe:struguri,căpşuni sau prune. Plus un sandwich mic pe pâine integrală de grâu,cu un ou fiert tare şi două roşii cherry.

Info:Ţine minte că persoanele care sar peste micul dejun au un metabolism mai lent. Ei îşi încetinesc metabolismul sărind peste micul dejun şi acestea au tendinţa de a se îngrăşa.